6.4 C
Lloret de Mar

David Salcedo presenta a Can Gallissà ‘Fuchina’, un llibre sobre les festes de poble

El llibre és un recull d'imatges del fotògraf lloretenc. La presentació serà aquest dissabte, a les 12 hores, a l'altell de Can Gallissà.

Una de les fotografies de 'Fuchina' (David Salcedo)
Una de les fotografies de 'Fuchina' (David Salcedo)

Darreres Notícies

David Salcedo presenta aquest dissabte a Can Gallissà el llibre Fuchina.

David Salcedo
David Salcedo

L’obra del fotògraf lloretenc es basa en una exposició seva que parla de les festes dels pobles a partir de les festes d’un poble en concret. És un petit municipi de Múrcia, Caravaca de la Cruz, d’on són els seus pares i on, quan són festes, al maig, es pren una beguda que es diu Fuchina.

“El poble és Caravaca de la Cruz, però la intenció és que la gent s’ho pugui endur a la memòria de les festes del seu poble”

David Salcedo

El projecte de Fuchina va néixer fa sis anys, el 2015, quan el fotògraf lloretenc va guanyar el premi nacional Nou Talent de l’FNAC. Aquell va ser un punt d’inflexió que li va permetre començar a fer-se un nom, però li costava creure-s’ho i per això va decidir posar-se a prova i crear Fuchina.

“Començo a fer-me un nom a la Península, però no m’ho acabo de creure i és una prova que jo em poso per intentar millorar o veure si tinc una veu pròpia”

David Salcedo

El seu palmarès més destacat es va incrementar el 2016, amb el Premio Proyecta del Centro Andaluz de Fotografía, i el 2018, quan va ser un dels deu finalistes del Street Photography.

Una de les fotografies de 'Fuchina' (David Salcedo)
Una de les fotografies de ‘Fuchina’ (David Salcedo)

Fuchina és una exposició que ha passat per diferents punts de l’Estat. La setmana passada va acabar l’estada a Madrid i en els propers mesos és previst que s’instal·li a A Corunya i a l’Aragó.

Pel que fa al llibre, David Salcedo presentarà Fuchina a Lloret aquest dissabte, a les 12 del migdia, a l’altell de la llibreria Can Gallissà.

spot_img

El + Vist