20.1 C
Lloret de Mar
Los 80 Principales

La música dels anys 80 ambientarà el Clon Festival d’aquest dissabte

Los 80 Principales seran els encarregats del concert, amb versions de cançons mítiques d'aquesta dècada. L'actuació es farà demà, a les 22.30 hores, a la Plaça Germinal Ros.

Los 80 Principales

Darreres Notícies

Aquest dissabte es podrà gaudir de la millor música dels anys 80, amb Los 80 Principales, que actuaran en el segon concert del Clon Festival, amb versions de peces molt conegudes per tothom.

El cantant de l’agrupació, Daniel Ruiz, ha explicat que interpretaran cançons mítiques de bandes com Queen, Pink Floyd o El Último de la Fila.

“Farem un recorregut per les millors cançons dels anys 80, amb Queen, Pink Floyd, U2, ACDC, El Último de la Fila i molts altres”

Daniel Ruiz

Les restriccions per frenar la cinquena onada de la pandèmia provoquen que els concerts siguin força diferents, amb l’obligatorietat de mantenir la distància i seguir les actuacions asseguts a les cadires. En aquest sentit, la banda ha adaptat el seu repertori amb cançons menys festives però, això sí, amb molta energia.

“Hem adaptat el repertori a la situació de pandèmia, amb cançons més pausades, per escoltar, tot i que acaben tenint la mateixa energia”

Daniel Ruiz

Els components de Los 80 Principales van decidir unir-se per crear aquesta banda de versions, després de tenir diverses experiències per separat en altres agrupacions.

Daniel Ruiz assenyala que van decidir centrar-se en la música dels 80 perquè és la que ells van viure amb més intensitat.

“Veníem d’altres formacions i vam decidir fer una banda de versions. Los 80 Principales va néixer perquè la música que hem viscut és la dels 80”

Daniel Ruiz

El segon concert de la 18a edició del Clon Festival, amb Los 80 Principales, serà aquest dissabte, a dos quarts d’onze de la nit, a la plaça Germinal Ros. Caldrà seguir totes les mesures de seguretat de la Covid-19. 

spot_img

El + Vist