Dimarts, 2 març 2021
12 C
Lloret de Mar
La PAH de Lloret recollint signatures (Imatge d'arxiu)

La PAH de Lloret reivindica la feina activa i diària que fa des de fa 7 anys a la vila

Reacciona d'aquesta manera a unes declaracions que va fer Marta Afuera fa pocs dies, en què deia que hi havia hagut una PAH a Lloret, però que desconeixia que seguís activa.

La PAH de Lloret recollint signatures (Imatge d'arxiu)

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Lloret reivindica la seva activitat a la vila. En un comunicat, l’entitat critica que Marta Afuera i Marcos Martín hagin expressat que desconeixen l’activitat del col·lectiu lloretenc creant certa confusió entre la ciutadania. Les declaracions van venir arran de la presentació a Lloret d’un nou grup anomenat Per la defensa de l’habitatge.

Enric Bonmatí, avui als estudis (NRLL)

El portaveu de la PAH de Lloret, Enric Bonmatí, recorda que tant Marta Afuera com Marcos Martín fa anys que van generar certa polèmica i van ser expulsats de la Plataforma. Bonmatí matisa que no veuen malament que hi hagi noves entitats a la vila que treballin per garantir un habitatge digne per a tothom, però lamenta que els ataquin creant confusió sobre la feina que fa la PAH a Lloret.

En aquest sentit, Enric Bonmatí recorda que l’entitat treballa de manera molt activa a Lloret des de fa set anys. Sense anar més lluny, la setmana passada van ajudar una veïna de 84 anys malalta d’Alzheimer. Així doncs, des de la PAH demanen que es focalitzi la tasca en la lluita contra els bancs i els fons voltors, perquè encara hi ha molta feina a fer. Des de fa uns mesos, la problemàtica s’ha accentuat sobretot en el lloguer.

Des de la PAH de Lloret recorden que es reuneixen cada dilluns al Centre Cívic Shalom, al barri del Molí. A més, tenen perfils molt actius a les xarxes socials, en concret a Facebook i Twitter, amb més d’un miler de seguidors.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica