24.8 C
Lloret de Mar
Els Catarres

L’Ajuntament confirma que Els Catarres actuaran el 2 de març per celebrar els 40 anys de Carnaval a Lloret

El concert recupera l'actuació que es va haver de suspendre per Sant Romà a causa de la pluja.

Els Catarres

Darreres Notícies

Concert d’Els Catarres dissabte 2 de març a Lloret de Mar. La banda, que va haver de suspendre el concert a la vila per la Festa Major de Sant Romà per culpa de la pluja, vindrà en el marc de la celebració del Carnaval. L’actuació serà a l’esplanada de davant del Teatre, on es muntarà una gran carpa. Ho ha confirmat el regidor de Cultura, Albert Robert, que afegeix que la festa es complementarà amb algun altre grup, encara per confirmar.

D’aquesta manera, es commemoraran els 40 anys de la celebració del Carnaval a Lloret. Una festa que arriba amb la mateixa dinàmica de sempre i que segueix amb la rua escolar impulsada l’any passat, donades les bones valoracions.

A més a més, com diem, la dinàmica serà la de sempre. El moment més esperat és el de la Gran Rua, que es farà dissabte 2 de març a la tarda i l’endemà, diumenge 3, al migdia. Els interessats en participar-hi, tenen temps d’inscriure’s fins al 25 de febrer.

Els Encantats van ser els guanyadors del 2018 (Ajuntament de Lloret)

Pel que fa als premis en metàl·lic, n’hi haurà pels tres primers classificats, tant en el concurs de carrosses com en el de comparses. El més destacat és de 2.850 euros, per a la millor carrossa. En el cas de la millor comparsa, la quantitat és de 665 euros. A més, hi haurà un premi especial “a la gresca”, de 285 euros, pel grup que connecti millor amb el públic.

La primera jornada, però, serà divendres, 1 de març, amb el concurs de disfresses al lloc de treball, a través del quals es pretén ambientar els diferents espais i locals de feina. El primer premi és de 430 euros.

I pel dissabte 2 de març, al matí, es farà el concurs de disfresses al carrer, que es divideix en dues categories: infantil i general. Les inscripcions es fan el mateix dia.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist