Dijous, 21 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Un fotograma de la pel·lícula (cineclub Adler)

La pel·lícula ‘Amèrica’ inicia el cicle de projeccions del Cineclub Adler al Teatre

El premiat film presenta la història de tres germans "mal avinguts" que han de tenir cura d’América, la seva carismàtica àvia de 93 anys.

Un fotograma de la pel·lícula (cineclub Adler)

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

Aquest dijous es podrà veure al Teatre de Lloret la pel·lícula “América”, que arriba de la mà de la Filmoxarxa, que gestiona a la vila el Cineclub Adler. Es tracta d’una producció nord-americana, de l’any 2018, dirigida per Erick Stoll i Chase Whiteside.

El llargmetratge presenta la història de tres germans “mal avinguts” que han de tenir cura d’América, la seva carismàtica àvia de 93 anys. Plegats, hauran de deixar enrere l’adolescència per passar a afrontar les responsabilitats dels adults, en ocupar-se de les necessitats quotidianes de l’àvia. El president del Cineclub Adler, Joan Moret, qualifica el film “de social i humanista”.

Cartell del film America cineclub Adler
Cartell del film ‘América’, que projecta el Cineclub Adler.

“América” ha estat molt ben valorat per la crítica. Ha guanyat el Premi Don Quijote de la Federació Internacional de Cineclubs a l’Alternativa, i Menció especial del jurat al festival de Copenhague.

Joan Moret destaca que han volgut començar la temporada del cineclub amb “América” per fer un “homenatge a la gent gran“, el sector de la població que “més ha patit” les conseqüències de la pandèmia.

La pel·lícula s’inclou dins de les sessions de la FilmoXarxa. L’objectiu és potenciar i difondre el cinema català i europeu, incrementar l’oferta cinematogràfica en llengua catalana a les pantalles del país i fomentar la cultura cinematogràfica entre la ciutadania.

A Lloret de Mar, les sessions estan gestionades pel Cineclub Adler. La projecció serà aquest dijous, 8 d’octubre, al Teatre (21 hores).

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.