22.9 C
Lloret de Mar
Mireia Peralta, a Bèlgica

La situació de pandèmia obliga una lloretenca a tornar de l’Erasmus a Bèlgica

És Mireia Peralta, que ha explicat que va ser una decisió pròpia veient que la situació s’estava complicant molt al territori belga.

Mireia Peralta, a Bèlgica

Darreres Notícies

La lloretenca Mireia Peralta havia marxat d’Erasmus a Bèlgica, però ha hagut de tornar per la situació de pandèmia.

- Publicitat -

Mireia Peralta és mestra d’Educació Primària i actualment està cursant un màster a la Universitat de Barcelona per poder exercir de professora de llengua espanyola a l’estranger. Va marxar la primera setmana de setembre per fer l’Erasmus a la University of Antwerp, a la ciutat d’Amberes, i va tornar a Lloret fa tot just una setmana.

Ella mateixa ha explicat que va ser una decisió pròpia veient que la situació s’estava complicant molt al territori belga.

Segons la Mireia, a Bèlgica, bars i restaurants estan tancats, a les botigues només s’hi pot anar sol i estar-s’hi un màxim de mitja hora, i, a més, hi ha restriccions força contundents, com ara que només es pot convidar una sola persona a casa i sempre ha de ser la mateixa, al carrer només s’hi pot anar en grups de tres, amb distància i mascareta i les classes universitàries es fan totes virtuals.

L’Erasmus de la Mireia dura tot el curs i, tot i que ara segueix les classes de manera virtual des de Lloret, espera poder tornar a Bèlgica aviat. De fet, afirma que la situació ja ha començat a millorar molt allà i els seus companys l’animen a tornar.

Fa molt temps que la lloretenca tenia ganes de marxar d’Erasmus i la situació de pandèmia ha estat un gerro d’aigua freda. Tot i així, assegura que les poques setmanes que ha estat allà han estat molt positives i ha fet una bona colla.

Quan acabi aquest curs, la Mireia ja podrà treballar de professora de castellà a l’estranger i la seva intenció és, precisament, marxar a viure a Bèlgica.

spot_img

El + Vist