Dilluns, 25 gener 2021
6.9 C
Lloret de Mar
L'Ajuntament de Lloret de Mar

L’Ajuntament aprova una modificació de crèdit de 2 milions d’euros

L'operació permetrà comprar un nou Centre de Distribució d’Aliments, un local per a Benestar i Família, i un espai per al rober de Cáritas. Es dona compliment així a l’acord amb el Consell Veïnal de Lloret.

L'Ajuntament de Lloret de Mar

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

L’Ajuntament ha aprovat una modificació de crèdit de 2 milions d’euros, que permetrà comprar un nou Centre de Distribució d’Aliments, un local per a Benestar i Família, i un espai per al rober de Cáritas. Es dona compliment així a l’acord amb el Consell Veïnal de Lloret, que -davant la crisi del coronavirus- va destinar 1 milió d’euros del Pressupostos Participats a finalitats socials urgents derivades del coronavirus.

L’operació de crèdit inclou a més 600.000 euros per a la reparació i millora d’un seguit de carrers, així com 378.000 euros per fer front a l’increment d’hores extres dels treballadors de l’Ajuntament a causa de la situació de pandèmia.

La proposta es va debatre i aprobar en el ple d’aquest dilluns, amb el suport de tots els grups, excepte Cs i PSC que hi han votat en contra.

Un moment del ple telemàtic (NRLL)

Jordi Sais (Junts per Lloret) argumenta que “hi ha hagut consens per continuar fent millores als carrers, això no agrada a certs grups però la gent ha d’entendre que l’equip de govern governa i destina recursos allà a on fan falta”.

Jordi Hernández (Ciutadans) es queixa que “l’equip de govern no ha comptat amb l’oposició, ha trencat el consens”.

Jordi Orobitg (ERC) assenyala que “el més adient és trobar la manera de paliar els efectes de la pandèmia” i destaca que una part dels diners “seran per a compra d’habitatge social”.

Miguel Gracia (Lloret en Comú) argumenta el vot a favor amb què “hi havia un seguit de partides per al CDA, el rober i la compra de pisos, i una altra pels carrers”.

Francisco Pastor (PSC) critica que “el govern barreja acords amb propostes seves, estem en contra d’aquesta pràctica, no és honesta”.

Lluïsa Baltrons (Força Lloret) argumenta que “ens hem decantat a favor de la proposta perquè s’ha respectat la voluntat del consell veïnal”.

Lara Torres (no adscrita i regidora de Serveis Econòmics) resumeix que “aquest any és excepcional pel que fa a les modificacions de crèdit, porser n’hi haurà alguna més ja que el pressupost és dinàmic”.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.