Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
L'accés al parquing, en primer terme, a l'estació d'autobusos.

L’Ajuntament assumeix la gestió del pàrquing subterrani de l’estació d’autobusos de Lloret

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, argumenta que tindran la gestió directa perquè el parquing estava "infrautilitzat".

L'accés al parquing, en primer terme, a l'estació d'autobusos.

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

L’Ajuntament assumirà directament la gestió del pàrquing subterrani de l’estació d’autobusos. A partir del mes de febrer, el recinte -fins ara, en mans de les empreses que gestionen l’estació d’autobusos- passarà a formar part de la xarxa de pàrquings municipals de Lloret de Mar.  

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, argumenta que assumeixen la gestió directa perquè el parquing estava “infrautilitzat”, a més d’estar ubicat al centre de la vila. Afegeix que ha finalitzat el conveni que hi havia fins ara i que el consistori passa a obtenir la gestió directa de la instal·lació, de 177 places.

El pàrquing de l’estació de busos (El Punt Avui).

Amb el pàrquing que passarà a formar part de la xarxa municipals, els veïns gaudiran dels mateixos avantatges que la resta pel que fa al preu i a diverses bonificacions, com la primera hora gratuïta o la segona al 50%.

El canvi de gestió es va aprovar recentment en una junta de govern local. Entrarà en vigor el proper 1 de febrer.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".