Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
Can Saragossa, un dels equipaments del MOLL (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Can Saragossa, un dels equipaments del MOLL (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

L’Ajuntament va lliurar gairebé 2.600 carnets MOLL al llarg del 2020. Una xifra que el regidor de Promoció Cultural, Xavi Flores, considera que és molt bona tenint en compte que l’activitat es va aturar durant uns mesos per la crisi sanitària.

En concret, es van tramitar uns 1.700 carnets de manera virtual i uns 890 presencialment. Les dues opcions són igual de vàlides i senzilles. Es pot sol·licitar a Can Saragossa, o bé a través de la pàgina web municipal.

Recordem que aquest carnet, creat l’any passat mateix i destinat als veïns del municipi, permet entrar gratuïtament als equipaments culturals que formen part del Museu Obert de Lloret (MOLL). Ara, amb el confiament municipal, és un bon moment perquè els veïns coneguin el patrimoni local.

El carnet MOLL permet l’entrada gratuïta al jaciment de Turó Rodó, Jaciment de Puig de Castellet, Museu del Mar, Can Saragossa, Jardins de Santa Clotilde, Castell de Sant Joan, Es Tint i Cementiri Modernista. I ara, a més, també permet gaudir de la recent estrenada exposició Lloret Zona Agrícola Km 0, ubicada a Can Saragossa.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.