Dilluns, 18 gener 2021
7.9 C
Lloret de Mar
Una mare teletreballant i ajudant la seva filla a fer deures (CCOO Educació)

L’Ajuntament s’implicarà per afavorir la conciliació laboral i familiar

Així es va decidir per unanimitat a l'últim ple municipal, a partir d'una moció de Força Lloret. que lamenta que en molts casos s'ha vist perjudicada per la crisi sociosanitària de la Covid-19.

Una mare teletreballant i ajudant la seva filla a fer deures (CCOO Educació)

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret investiga una festa il·legal amb més de 40 persones

Només es van poder identificar 16 dels assistents i cap és veí de Lloret. Per tant, se'ls ha obert un expedient per saltar-se el confinament i per incomplir les mesures de la Covid.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Obert el període per sol·licitar una beca per a estudis superiors

Els ajuts van dels 300 als 1.000 euros, en funció de la distància amb el centre d’estudis.

Les jornades de portes obertes a escoles i instituts es podran fer presencialment

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, creu que és molt bona notícia, tot i que matisa que s’hauran de complir una sèrie de mesures per evitar contagis de la Covid-19.

Bustek Films estrena aquesta setmana el curtmetratge ‘No es tu culpa’

La pel·lícula, que es podrà veure dijous als Cinemes Girona de Barcelona, narra la història d'una adolescent que surt per primera vegada de festa amb les seves amigues i pateix una agressió sexual

L’Ajuntament de Lloret s’implicarà per afavorir la conciliació laboral i familiar, que en molts casos s’ha vist perjudicada per la crisi sociosanitària de la Covid-19. Així es va decidir per unanimitat a l’últim ple municipal, a partir d’una moció de Força Lloret.

Segons la portaveu de la formació, Lluïsa Baltrons, la crisi del coronavirus ha provocat un problema de conciliació de vida laboral i familiar sense precedents i alerta que les principals perjudicades són les mares.

La moció també posa de relleu que hi ha moltes persones que han de demanar ajuda a les persones grans de la família per evitar perdre el lloc de treball, malgrat que aquest col·lectiu és un dels més vulnerables per a la pandèmia.

Lluïsa Baltrons explica que, per contribuir a fer efectiva la conciliació, un dels punts claus serà el foment del teletreball i la flexibilitat dels horais. Des de l’equip de govern, el regidor de Recursos Humans, Xavi Flores, apunta que des de l’Ajuntament s’ha aplicat un pla de teletreball per als empleats municipals que és tot un èxit.

Per la seva banda, la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, posa èmfasi en què l’Ajuntament ja va aprovar un pla d’igualtat el 2016 per afavorir la igualtat d’oportunitats entre homes i dones. A més, el febrer passat Lloret es va declarar municipi feminista arran d’una moció d’ERC, que preveu diverses polítiques d’igualtat.

Arran de la moció de Força Lloret, l’Ajuntament instarà la Generalitat a la redacció d’un pla específic i urgent amb accions i mesures concretes per a la conciliació de les persones amb fills o amb tasques de cura, amb l’objectiu de fer efectiva i real la conciliació de la vida familiar i laboral.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.