22.4 C
Lloret de Mar
Pista polivalent exterior del Pavelló del Molí

L’Ajuntament treballa per reubicar els clubs esportius afectats pel tancament dels pavellons

Des de l’àrea d’Esports, posen al servei de les entitats diverses pistes exteriors que hi ha al municipi.

Pista polivalent exterior del Pavelló del Molí

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret treballa per reubicar els clubs esportius de la vila que es veuen afectats pel tancament dels pavellons, arran de les noves mesures de la Generalitat per prevenir contagis de la Covid-19. Tot i que no es pot donar cobertura a tothom ni fer-ho en les condicions desitjades, des de l’àrea d’Esports posen al servei de les entitats diverses pistes exteriors que hi ha al municipi.

Per exemple, els clubs que ho han demanat, poden utilitzar aquests dies espais exteriors com la pista que hi ha al Pavelló Pompeu Fabra, la que hi ha al costat del Pavelló del Molí o la que hi ha al costat del Pavelló Municipal d’Esports. A més, també hi ha la possibilitat de fer entrenaments físics a les pistes d’atletisme.

La regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany, assenyala que són conscients de les dificultats que provoquen aquestes mesures en l’activitat dels clubs. A més, reconeix que és complicat fer aquesta reubicació dels diferents equips, perquè hi ha limitacions horàries, d’espai i d’aforament. Des de l’àrea d’Esports fan una valoració molt positiva de la tasca que han dut a terme les entitats fins al moment. Lamenten que, una vegada s’han adaptat a les mesures i protocols de seguretat, hagin d’aturar la seva activitat.

Recordem que les restriccions afecten els clubs que practiquen esports a pavellons o gimnasos. La vigència d’aquestes mesures és de deu dies. Per tant, com a mínim, fins al pròxim diumenge. Pel que fa als equipaments en espais exteriors, es poden seguir utilitzant amb un aforament del 50%.

spot_img

El + Vist