23.1 C
Lloret de Mar
Control policial el desembre passat (Policia Local de Lloret de Mar)

L’Ajuntament fa un balanç positiu del primer cap de setmana de confinament municipal

La Policia Local ha aixecat 21 actes per incompliment de la normativa. Una xifra que el regidor considera anecdòtica i celebra la bona actitud de la ciutadania.

Control policial el desembre passat (Policia Local de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Balanç positiu a Lloret de Mar del primer cap de setmana de confinament municipal, en què s’han aixecat 21 actes per incompliment de la normativa.

Una xifra que el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, creu que és anecdòtica i assegura que aquests primers dies de les noves restriccions per fer front a la pandèmia han estat tranquils aquí a la vila. A més, la mobilitat entre municipis encara s’ha vist més reduïda per la coincidència amb el temporal Filomena, tot i que a Lloret hagi tingut poca incidència.  

A banda del confinament municipal, durant el cap de setmana, els comerços que no són essencials han hagut d’estar tancats. I, com en els últims mesos, es manté el toc de queda entre les deu de la nit i les sis del matí, que el regidor assegura que a Lloret es compleix amb normalitat.

Des que va esclatar la pandèmia el març de l’any passat, Jordi Sais està satisfet de l’actitud de la ciutadania lloretenca, que assegura que, en general, compleix les mesures que decreta la Generalitat.

“La gran majoria de la ciutadania de Lloret ha estat molt responsable i ha seguit totes les restriccions que li han estat dictades des de l’administració”

Jordi Sais

Recordem que tant el confinament municipal com el tancament del comerç no essencial el cap de setmana i els horaris limitats de la restauració cada dia seguiran vigents, com a mínim, fins al 17 de gener.

Si s’ha de sortir del municipi per algun motiu, els  Mossos d’Esquadra demanen a la ciutadania que portin el certificat autoresponsable que es pot fer cadascú a través de la pàgina web de la Generalitat.

spot_img

El + Vist