Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Control policial el desembre passat (Policia Local de Lloret de Mar)

L’Ajuntament fa un balanç positiu del primer cap de setmana de confinament municipal

La Policia Local ha aixecat 21 actes per incompliment de la normativa. Una xifra que el regidor considera anecdòtica i celebra la bona actitud de la ciutadania.

Control policial el desembre passat (Policia Local de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Balanç positiu a Lloret de Mar del primer cap de setmana de confinament municipal, en què s’han aixecat 21 actes per incompliment de la normativa.

Una xifra que el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, creu que és anecdòtica i assegura que aquests primers dies de les noves restriccions per fer front a la pandèmia han estat tranquils aquí a la vila. A més, la mobilitat entre municipis encara s’ha vist més reduïda per la coincidència amb el temporal Filomena, tot i que a Lloret hagi tingut poca incidència.  

A banda del confinament municipal, durant el cap de setmana, els comerços que no són essencials han hagut d’estar tancats. I, com en els últims mesos, es manté el toc de queda entre les deu de la nit i les sis del matí, que el regidor assegura que a Lloret es compleix amb normalitat.

Des que va esclatar la pandèmia el març de l’any passat, Jordi Sais està satisfet de l’actitud de la ciutadania lloretenca, que assegura que, en general, compleix les mesures que decreta la Generalitat.

“La gran majoria de la ciutadania de Lloret ha estat molt responsable i ha seguit totes les restriccions que li han estat dictades des de l’administració”

Jordi Sais

Recordem que tant el confinament municipal com el tancament del comerç no essencial el cap de setmana i els horaris limitats de la restauració cada dia seguiran vigents, com a mínim, fins al 17 de gener.

Si s’ha de sortir del municipi per algun motiu, els  Mossos d’Esquadra demanen a la ciutadania que portin el certificat autoresponsable que es pot fer cadascú a través de la pàgina web de la Generalitat.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.