Dijous, 28 gener 2021
12.6 C
Lloret de Mar
La guanyadora de l'any passat, amb la regidora d'Igualtat i les membres de l'Aurora

L’Aurora convoca el concurs de frases contra la violència masclista de cara al 25N

En aquesta edició, hi ha temps de participar fins al 8 de novembre. Les persones interessades poden dipositar l'eslògan a la urna de la Biblioteca o enviar un correu a auroralloret@gmail.com.

La guanyadora de l'any passat, amb la regidora d'Igualtat i les membres de l'Aurora

Darreres Notícies

Nou brot amb 9 casos positius de Covid a l’Hospital Sociosanitari de Lloret

A la resta de treballadors i usuaris també se'ls ha fet la PCR i han sortit negatives. El primer positiu es va detectar diumenge passat.

L’exalcalde Romà Codina dona suport a Junts per Catalunya i, en concret, a Maria Antònia Batlle

Codina remarca de Junts el seu horitzó nacional -la independència-, i el model de país i de gestió que proposa.

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

Comencen els treballs de neteja de la finca dels apartaments Bravapark de Fenals

Els treballs consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l'edifici.

Albert Vinyals: “Ens hem de prendre el consum com un acte polític. Si vull botigues al poble, he de comprar al poble”

És una de les conclusions d'una enquesta d'Escodi, que es presentarà avui (15:00) en un webinar obert a tothom a través de la Plataforma Zoom.

L’associació de dones l’Aurora ha convocat el concurs d’eslògans contra la violència masclista. Aquesta és, ja, la 12a edició. Com a les altres, es busca la frase que presidirà els actes a Lloret amb motiu del Dia Internacional contra la violència de gènere, que se celebra el 25 de Novembre. A data d’avui no es pot saber si es podran fer actes presencials o seran tots telemàtics, davant les restriccions de la pandèmia.

Una membre de l’Aurora, Conxa Alférez, destaca que la finalitat és “conscienciar la població, especialment els més joves”.

Recordem que l’eslògan guanyador de l’any passat va ser “La teva lluita és la meva”, escollit entre més de 200 propostes, presentades des de Lloret i rodalies. La dels anys anteriors, per exemple, van ser “Empodera’t, denuncia, allibera’t”, “Tornaré a viure sense tu”, “NO és NO, prou violència” o “El #silenci també #mata”.

En aquesta edició, hi ha temps de participar fins el 8 de novembre, és a dir, el proper diumenge. Les persones interessades poden dipositar l’eslògan a la urna que hi ha a la Biblioteca Municipal (enguany no n’hi ha als instituts) o bé enviar-lo al correu auroralloret@gmail.com.

Hi pot participar tothom, a partir dels 14 anys. Per a més informació, consulteu la pàgina web de l’Aurora.

- Publicitat -

El + Vist

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament redactarà un pla d’actuació per reduir la bretxa digital en la gent gran

S'ha aprovat per unanimitat una moció del PSC que preveu la redacció d'aquest pla d'actuació i també que es treballi per aconseguir una xarxa wifi gratuïta a tot el municipi.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.