Dilluns, 18 gener 2021
7.9 C
Lloret de Mar
Una informadora turística, atenent un visitant aquest estiu a Lloret.

Les informadores turístiques de platges a Lloret de Mar van atendre més de 6.700 persones durant l’estiu

Davant dels dubtes que poguessin sorgir amb la sectorització de les platges o amb el Pla Integral de mesures de prevenció de la Covid-19, Lloret Turisme va apostar per reforçar l’atenció als banyistes amb un equip de quatre informadores.

Una informadora turística, atenent un visitant aquest estiu a Lloret.

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret investiga una festa il·legal amb més de 40 persones

Només es van poder identificar 16 dels assistents i cap és veí de Lloret. Per tant, se'ls ha obert un expedient per saltar-se el confinament i per incomplir les mesures de la Covid.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Obert el període per sol·licitar una beca per a estudis superiors

Els ajuts van dels 300 als 1.000 euros, en funció de la distància amb el centre d’estudis.

Les jornades de portes obertes a escoles i instituts es podran fer presencialment

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, creu que és molt bona notícia, tot i que matisa que s’hauran de complir una sèrie de mesures per evitar contagis de la Covid-19.

Bustek Films estrena aquesta setmana el curtmetratge ‘No es tu culpa’

La pel·lícula, que es podrà veure dijous als Cinemes Girona de Barcelona, narra la història d'una adolescent que surt per primera vegada de festa amb les seves amigues i pateix una agressió sexual

El servei d’informació turística a les platges de Lloret de Mar ha atès més de 6.700 persones durant l’estiu. El va estrenar Lloret Turisme aquesta temporada amb l’objectiu d’oferir un servei presencial d’informació turística als visitants.

Davant dels dubtes que poguessin sorgir amb la sectorització de les platges o amb el Pla Integral de mesures de prevenció de la Covid-19, Lloret Turisme va apostar per reforçar l’atenció als banyistes amb un equip de quatre informadores. Han estat distribuïdes entre les platges de Santa Cristina, Fenals, Lloret, cala Canyelles, cala Boadella i Treumal, en les principals hores d’afluència de bany, des de l’1 de juliol fins al 20 de setembre.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, avança que és un servei que “ha vingut per quedar-se“, donada la bona valoració que ha tingut.

Divisio a les platges de Lloret aquest estiu del 2020 gerio cat
Divisió a les platges de Lloret aquest estiu del 2020 (gerio.cat).

En total, es van atendre més de 6.700 persones, de les quals 327 van respondre una enquesta de satisfacció dissenyada per conèixer el perfil de la demanda, la satisfacció dels visitants i la percepció de seguretat a les platges. Les enquestes van mostrar que un 93% dels visitants valoraven les mesures de manera positiva.

Aquesta valoració reforça la dada extreta de la plataforma d’intel·ligència turística de Mabrian Technologies. Mostra que l’índex de seguretat de la destinació es va mantenir per sobre dels 87 punts durant l’estiu, tot i la situació generada per la crisi sanitària.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.