Dimecres, 24 febrer 2021
14.4 C
Lloret de Mar
El conjunt infantil absolut (Escola Gimnàstica Rítmica Lloret)

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

El conjunt infantil absolut (Escola Gimnàstica Rítmica Lloret)

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

L’Escola de Gimnàstica Rítmica de Lloret participa en dos tornejos virtuals aquesta setmana.

D’una banda, les noies que competeixen a la categoria d’individuals de base participaran al primer torneig on line que organitza el club Rítmica Vilablareix aquest dimecres. D’altra banda, el conjunt infantil absolut participarà a un torneig organitzat per la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Una de les entrenadores del club lloretenc, Blanca Lloveras, explica que les gimnastes fan un exercici com si fos una competició normal, però es grava i es veu tan en directe com en diferit per fer les revisions.

“Primer les puntuen en aquell moment i després tenen el vídeo per revisar qualsevol cosa, perquè moltes vegades hi ha llocs dels pavellons que, per molt que vulguis posar l’ordinador bé, no es veu i amb el vídeo ho poden revisar tot perfectament”

Blanca Lloveras

Des de l’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret reben amb els braços oberts aquest tipus de competicions, que els permeten seguir en plena forma, malgrat que les competicions oficials estiguin aturades.

En el cas del conjunt infantil, el torneig de la Federació Basca els permetrà competir amb altres grups d’arreu de l’Estat, amb qui es trobaran al Campionat d’Espanya, quan la situació de pandèmia ho permeti.

Ara mateix, l’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret només pot fer entrenaments presencials amb el 30% de l’aforament.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

El Procicat manté les restriccions, però obre les extraescolars a infantil i primària

El gruix de les restriccions actuals es manté fins al 28 de febrer. Les noves mesures entren en vigor el proper dilluns.