Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Enric Viader, de 76 anys, el primer resident vacunat de la Covid a l'hospital asil.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

Enric Viader, de 76 anys, el primer resident vacunat de la Covid a l'hospital asil.

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret inicia la vacunació contra la Covid-19. Aquest dijous s’han vacunat un total de 60 pacients: 40 han estat del sociosanitari i 20 de la Residència Asil Nicolau Font.

La primera pacient vacunada del sociosanitari ha estat Dolors Torrent, de 78 anys, mentre que el primer resident de l’asil en rebre la injecció ha estat Enric Viader, de 76 anys. Els dos s’han mostrat molt contents i han explicat que per a ells suposa “una mica d’esperança després de mesos molt complicats”.

Primera vacunada al sociosanitari, Dolors Torrent, de 78 anys.

Cecília Garcia, infermeria del centre sociosanitari, ha explicat que l’arribada de la vacuna “representa tenir més seguretat a l’hora de treballar, que les famílies també estiguin més tranquil·les i poder veure una mica de llum per tornar a la normalitat”.

També s’ha començat a vacunar als primers professionals del centre. En total, seran 55 treballadors els que rebran la dosi.

Els professionals de la centre sociosanitari també reben la vacuna.

Cal destacar que l’Hospital Sociosanitari i la Residència Asil Nicolàs Font són centres considerats com a verds, ja que actualment no tenen cap cas positiu per coronavirus.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.