Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Tècnics del departament i representants de l'IES posen a punt els ordinadors.

L’institut Coll i Rodés, el primer del territori gironí en rebre 600 ordinadors portàtils

Els 600 ordinadors s'han repartit entre els alumnes de tercer i quart d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà.

Tècnics del departament i representants de l'IES posen a punt els ordinadors.

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

L’Institut Coll i Rodés ha rebut gairebé 600 ordinadors portàtils, que s’han repartit entre els alumnes de tercer i quart d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà.

D’aquesta manera, el centre lloretenc és el primer de les comarques gironines en rebre els ordinadors, dins del pla d’educació digital del departament d’Ensenyament. Albert Ferrández, regidor de l’Ajuntament, argumenta que “és un dels més grans de la demarcació, i que a més és un centre d’alta complexitat”.

L’objectiu és contribuir al desenvolupament de les competències digitals. Aquests ordinadors ajudaran els alumnes a seguir les classes que es fan de manera telemàtica i també en el cas que algun grup hagi d’estar confinat.

L’Institut Coll i Rodés, que compta amb 850 alumnes, ha estat escollit com el centre pilot del pla d’educació digital. La directora, Lluïsa Peralta, ho valora de manera molt positiva i assenyala que comptar amb aquests ordinadors els ajudarà molt en el dia a dia ja que “fins ara no n’hi havia per tots”.

D’altra banda, es preveu que aquesta setmana arribin més ordinadors pels 80 docents de l’institut.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.