20.6 C
Lloret de Mar
Vianants al carrer Sant Pere, aquest dilluns, 7 de desembre.

Dilluns de pont i dimarts festiu sense confinament municipal

Dimarts serà el primer festiu en aquesta segona onada en què a Catalunya es podrà sortir del municipi de residència sense limitacions, només la del toc de queda.

Vianants al carrer Sant Pere, aquest dilluns, 7 de desembre.

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

L’empitjorament en les dades de la Covid ha fet que no es donin les condicions per passar al segon tram de la desescalada aquest dilluns, 7 de desembre, i les restriccions es mantenen com fins ara.

Tot i no canviar de tram, el Departament d’Interior no ha modificat les restriccions pel que fa a la mobilitat per a aquest pont de la Puríssima. Durant del cap de setmana amb confinament entre municipis, a partir de primera hora de dilluns i tot dimarts, aquesta restricció no existeix i es pot circular lliurament per tot Catalunya. Cal respectar, això sí, els horaris del toc de queda.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, alerta que “s’acosten dies complicats, perquè tothom vol veure la família per Nadal, però això no s’ha acabat, toca estar vigilant i no saltar-nos res del que se’ns demana”.

Aquest dimarts, 8 de desembre, serà el primer festiu des que va començar el confinament municipal que es podrà sortir del municipi de residència sense limitacions. Hi haurà qui aprofitarà el festiu per sortir a la natura i també hi haurà qui optarà per dedicar-lo a fer les compres de Nadal.

Amb el Nadal a prop, aquestes són dates en què els ciutadans acostumen a sortir al carrer per iniciar les Compres per les festes i veure els carrers de pobles i ciutats il·luminats amb la decoració nadalenca.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.