Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
L'autopista C-32 (diari Ara).

Lloret de Mar avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32

L'Ajuntament ha presentat al.legacions a l'estudi informatiu del nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret i avala dues de les alternatives proposades.

L'autopista C-32 (diari Ara).

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Lloret (Junts, ERC i no adscrits) avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32. En concret, són les propostes 1 i 2, que -segons fonts municipals- són les que presenten un menor impacte ambiental i redueixen, alhora, el temps de desplaçaments.

La decisió es fonamenta en l’informe dels serveis tècnics municipals. Un altre dels aspectes positius és que les propostes 1 i 2 garanteixen la supressió de barreres limitadores de la mobilitat com la GI-682 al seu pas per Lloret de Mar i Blanes. A més, també es donen més alternatives de comunicació amb els municipis de Tordera, Vidreres i Tossa de Mar i garanteix absorbir futurs i previsibles increments de trànsit.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, assenyala que “és un estudi tècnic i nosaltres, políticament, sempre hem dit que Lloret necessita un accés directe a una via ràpida”.

Mapa de les alternatives al nou ramal de la C 32 fins a Lloret
Mapa de les alternatives al nou ramal de la C 32 fins a Lloret.

L’estudi que Territori ha sotmès a informació pública contempla quatre propostes, dues més en que l’anterior procés d’informació públic i incorpora l’alternativa 0, que implicaria no fer el projecte

Des de Lloret –que ha presentat al·legacions- s’ha considerat que les opcions 3 i 4 resulten “contradictòries” amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i el Pla d’Ordenació Urbana de Lloret. I és que aquestes opcions preveuen desdoblar la GI-682 “empitjorant l’efecte de barrera”, així com les emissions en l’àmbit urbà i residencial.

Des del govern municipal han recordat que, el passat mes de desembre del 2015, es va acordar per majoria que l’anomenada “Ronda de la Costa Brava Sud” és una “infraestructura estratègica irrenunciable pel futur de Lloret de Mar”.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".