21 C
Lloret de Mar

Lloret presenta una app que marca les places de mobilitat reduïda

Aquesta eina, de l'empresa Park4Dis, s'adreça tant als més de 800 residents amb targeta d'aparcament en aquestes zones, com a turistes amb problemes de mobilitat.

-

Aquesta eina, de l’empresa Park4Dis, s’adreça tant als més de 800 residents amb targeta d’aparcament en aquestes zones, com a turistes amb problemes de mobilitat. 

Aquesta app es troba present en més de 230 municipis, com el de Lloret. Mapeja les places reservades i marca la ruta per arribar-hi.

En l’actualitat, aquesta aplicació la tenen descarregada unes 1.500 persones. La qual està connectada amb la policia i permet informar sobre incidents en les places reservades a persones de mobilitat reduïda. 

Afegim que a Lloret hi ha 225 places per a persones amb mobilitat reduïda i tenen permès l’estacionament gratuït i sense límit a les zones blanes. A més, en cas que no estiguin disponibles poden estacionar a les zones de càrrega i descàrrega amb el document acreditatiu un màxim de dues hores.

Amb aquesta eina, però, s’anirà un pas més enllà. L’aplicació, que ja està disponible a diversos països com Itàlia o Portugal, maparà les places reservades amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat d’aquest col·lectiu.

- Publicitat -