20.3 C
Lloret de Mar
El lloretenc corre amb Ferrari.

Molina (Ferrari) fa el segon lloc al circuit italià de Monza

El pilot lloretenc va pujar al podi a “casa” de Ferrari, en el mític circuit italià de Monza, amb els seus companys d’equip, Rino Mastronardi i Matteo Cressoni.

El lloretenc corre amb Ferrari.

Darreres Notícies

Miguel Molina acaba segon en la quarta cursa de l’European Le Mans Series. El pilot lloretenc va pujar al podi a “casa” de Ferrari, en el mític circuit italià de Monza, amb els seus companys d’equip, Rino Mastronardi i Matteo Cressoni.

Els tres corredors de l’equip Iron Lynx (Ferrari) van sortir en posicions molt endarrerides de la graella, però van anar remuntant i van poder lluitar per la victòria. Finalment, no va ser possible i es van haver de conformar amb el segon lloc. Tot i això, continuen liderant el campionat.

Sortida del circuit de Le Mans Series a Itàlia.
Sortida del circuit de Le Mans Series a Itàlia.

Molina lamenta que “hem sortit molt endarrerits, però sempre hem estat a la lluita, és important seguir endavant en el campionat”.

Miguel Molina ja té la vista posada en la pròxima cita, que arriba aquest mateix cap de setmana i en la mateixa seu, el circuit internacional de Monza, a Itàlia. 

En aquesta ocasió, però, serà en la tercera cursa del Campionat del Món de Resistència, on el pilot lloretenc de Ferrari comparteix equip amb el brasiler Daniel Serra.

spot_img

El + Vist