11.6 C
Lloret de Mar
El salt conjunt a la piscina, a les 12h d'aquest diumenge.

La Piscina suma prop de 35.000 metres nedats en la marató de l’Esclerosi Múltiple

La iniciativa solidària ha reunit 333 euros que es destinaran íntegres a la fundació que investiga la malaltia.

El salt conjunt a la piscina, a les 12h d'aquest diumenge.

Darreres Notícies

La Piscina de Lloret s’ha sumat, aquest diumenge, a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” amb quasi 35.000 metres nedats i 333 euros recaptats que es destinaran íntegres a la fundació que investiga la malaltia.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia neurodegenerativa incurable del sistema nerviós central que afecta el cervell, la medul·la espinal i els nervis òptics. Es calcula que hi ha uns 800 afectats a les comarques de Girona.

Una participant de la iniciativa solidària 'Mulla't per l'Esle
Una participant de la iniciativa solidària ‘Mulla’t per l’Esle

El director de la Piscina, Ricard Salines, fa un bon balanç de la jornada solidària. Conclou que “ha vingut força gent a fer la marató de metres nedats, tot i que hi ha qui prefereix anar a la platja”.

Els 333 euros s’han reunit amb les donacions dels usuaris i amb la venda del marxandatge de la campanya, entre bosses de platja, gorres i xancletes. La piscina ha acollit la marató de metres nedats, amb un sol usuari que n’ha fet més de 5.000 (d’un total de 35.000), i el salt conjunt a l’aigua a les 12 del migdia, simultari amb la resta de piscines de Catalunya.

Cartell de la campanya del 2021

La campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ s’organitza arreu de Catalunya i es fa a piscines d’arreu del territori amb un doble objectiu: conscienciar la població sobre aquesta malaltia i recaptar fons per a la fundació Esclerosi Múltiple.

La d’aquest diumenge ha estat la 28a edició de la campanya, que ha omplert de solidaritat 500 piscines d’arreu de Catalunya, 80 de les quals al territori gironí.

spot_img

El + Vist