Dijous, 21 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Mònica Risi explicant un conte

Mònica Risi farà passar una bona estona als més petits amb ‘Los colores mágicos del arco iris’

La sessió de contacontes de demà dissabte comença a les 11.30 hores, a la sala infantil de la Biblioteca. L'accés és obert a tothom.

Mònica Risi explicant un conte

Darreres Notícies

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Aquest dissabte, la biblioteca acull una sessió de contes en castellà titulada Los colores mágicos del arco iris.

L’argument planteja un món on tot és gris, sense cap color. Es tracta de la història del poble Vila de Dalt, on hi viu un home que vol treure tots els colors i no vol que s’expliquin contes. Però en Patufet, que viu al poble, decideix lluitar per recuperar els colors i, conseqüentment, l’alegria de la gent. La contista és Mònica Risi, de la companyia Risi Animaciones, que assegura que és una sessió plena de màgia.

La proposta s’adreça a infants a partir dels quatre anys. Tots ells, a través de la màgia, participaran de manera activa en el conte.

La sessió d’aquest dissabte comença a dos quarts de dotze del migdia, a la sala infantil de la Biblioteca. L’accés és obert a tothom.

foto de Risi Animaciones.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".