Divendres, 5 març 2021
8.7 C
Lloret de Mar

Noms com Aitana Sánchez Gijon, Jordi Bosch, Mayte Martín i Justo Molinero passaran pel Teatre aquest 2020

Aquest dijous s'ha presentat la nova programació del Teatre de Lloret, així com del Cineclub Adler i del Casal de l'Obrera.

Darreres Notícies

Dulsat: “El passeig és l’artèria principal i volem que la gent pugui escollir”

Dilluns comença el període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig i l'alcalde anima tothom a participar-hi.

Lloret estrena el videoclip ‘No callis’ per commemorar el 8M

L'ha gravat Bustek Films amb motiu del Dia de les dones i s'estrena aquest dissabte al Teatre, on també es farà la lectura del manifest institucional.

Oberta la convocatòria d’ajudes per pagar el lloguer de l’habitatge

La Generalitat atorga aquesta ajuda a les persones que, arran de la pandèmia, han acumulat deute per pagar el lloguer de casa seva.

‘Amor oscuro’ destapa per què uns sonets de Lorca van estar amagats 50 anys

L'espectacle arriba a Lloret demà divendres, a les 20 hores, dins del programa Lloret Espai Off.

‘Lost in August’ actuaran en ‘streaming’ des dels Bucs d’El Puntet

Oferiran un concert de versions, avui dijous, a les 20 hores, a través de les xarxes socials dels Bucs i d'El Puntet.

El Teatre de Lloret de Mar aixeca el teló avui divendres, amb una obra dedicada a William Shakespeare, que dirigeix Martí Peraferrer, qui ja va estar al capdavant de La Bella Dolores. La gitana shakespeariana que interpreta l’actriu María Sola, dona pas a la nova temporada teatral.

‘La gitana Shakesperiana’ obre la nova temporada (NRLL)

En els propers mesos passaran per l’equipament municipal noms destacats com Aitana Sánchez Gijon, Jordi Bosch, Mayte Martín i Justo Molinero. Seran els reclams d’aquesta temporada, a banda de Los monólogos de la vagina, una comèdia sobre sexualitat femenina que va trencar molts tabús 24 anys enrere, quan es va estrenar a Nova York. Una obra que va fer història i que és a data d’avui és absolutament vigent i atemporal.

Un altre punt d’atenció serà Estat decepció, que forma part del cicle Lloret Espai In. Tracta sobre la corrupció i de l’humor com a mal necessari. Són les obres que formen part de la temporada de l’any 2020 al Teatre de Lloret, la qual s’ha presentat en públic aquest dijous. Durant l’acte s’han donat les dades d’usuaris del 2019. En total han passat 68 mil espectadors per l’equipament, una dada que el regidor Albert Robert ha valorat de forma molt positiva.

Albert Robert, regidor del Teatre (NRLL)

La directora del Teatre, Amaranta Gibert, ha remarcat que la nova programació es basa en la combinació d’obres professionals de renom i produccions de companyies locals. Un criteri que, segons ha argumentat, impulsa el creixement del nombre d’assistents.

L’acte ha comptat amb la presentació de la temporada del Cineclub Adler i del Casal de l’Obrera. L’entitat cinematogràfica, que ha aglutinat 1754 espectadors l’any passat, ha presentat una desena de propostes adreçades tant pel públic adult com infantil. Per quart any el cineclub i l’associació de dones L’Aurora organitzen el cicle Cinema i dona, que projecten pel·lícules escrites i dirigides per dones.

Pel que fa a l’escena local, el Casal de l’Obrera representarà l’obra titulada Oblidar. Dirigida per Salvador Pujós, la proposta gira al voltant d’una dona que pateix la malaltia de l’Alzheimer i el seu entorn familiar.

Les companyies Muekka, Corset, Quantus, Jubil també aportaran el seu granet de sorra al llarg dels propers mesos. Oferiran propostes per a tots els gustos: des de comèdia a musicals passant per temes tant punyents com el bullying.

El 27 de març, coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, es programaran diverses obres de microteatre a dins de l’equipament, això sí, a excepció de l’escenari.

Podeu consultar la informació sobre tota la temporada al portal web de l’Ajuntament o al web del Teatre.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.