Dimarts, 1 desembre 2020
11.8 C
Lloret de Mar

Nou pas transcendental per fer realitat el futur sociosanitari de Lloret

L'Ajuntament i la Generalitat han signat un acord aquest matí per garantir 48 places residencials públiques noves al nou centre.

-

Performance 25N ‘Sombras’: Que les dones mortes per violència masclista no siguin només un número

Que les dones mortes per violència masclista no siguin només un número. És un dels clams de la performance simbòlica feta a Lloret de Mar, amb motiu del 25N. A càrrec de La Caravana de les Arts amb el suport de Nova Ràdio Lloret, per encàrrec de la regidoria d’Igualtat.

Lloret encén els llums de Nadal 2020

Les novetats d’enguany les trobem a la plaça de la Vila. On hi ha un arbre nou de Nadal format per cubs de colors i un gran paquet de 9 metres quadrats de regal que permet passar-hi per dins.

Can Nito abaixa la persiana, després de 57 anys com a botiga de referència al centre de Lloret de Mar

Els clients habituals han volgut acompanyar en Joan i la Dolors, en una última jornada de feina emotiva i molt especial.

L’Aurora celebra el Dia Internacional contra la violència envers les dones amb una cadena feminista

La posada en escena ha estat a la plaça de les Regions, al barri del Molí. L’entitat insta els homes i les dones a treballar, plegats, per eradicar aquesta xacra social.

El PTT de Lloret col·labora amb La Marató, destinada a lluitar contra el coronavirus

Els alumnes del Pla de Transició al Treball han elaborat aguanta mascaretes solidaris que entreguen als veïns a canvi d'un donatiu per a La Marató, que aquest any lluita contra la Covid-19.

Isabel Arnaud: Som com tothom, no hi ha cap anormalitat

La voluntat de la diada és tenir un record per totes les persones assassinades per transfòbia i recordar que les persones trans encara pateixen violència i discriminació cada dia arreu del món.

Nou pas endavant per fer realitat la futura residència de gent gran de Lloret de Mar. L’Ajuntament i la Generalitat han signat un conveni per garantir 48 places residencials públiques al nou centre sociosanitari de Can Buc.

L’acord compromet la Generalitat a reservar una dotació pressupostària de 1.537.649 euros cada any per garantir aquestes 48 noves places públiques. Actualment Lloret disposa de 16 places públiques i amb la incorporació d’aquestes 48, el municipi comptarà amb un total de 64 places públiques de les 72 que hi haurà en total.

Jaume Dulsat i el conseller, Chakir El Homrani, signen l'acord pressupostari destinat al futur sociosanitari
Jaume Dulsat i el conseller, Chakir El Homrani, signen l’acord pressupostari destinat al futur sociosanitari

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, que ha estat a la vila aquest matí per signar el conveni, apunta que són conscients de la manca que hi ha a Lloret en aquest àmbit i remarca que aquest és un molt bon acord.

“És un exemple de treball fet des de quatre principis que portem temps treballant: la col·laboració, la cooperació, la coresponsabilitat i la subsidianitat”

Chakir El Homrani

L’alcalde, Jaume Dulsat, assegura que aquest conveni és un pas transcendental per poder fer realitat la futura residència.

“Segurament avui és el dia més important en el que portem de legislatura, és gairebé posar una primera pedra, perquè amb aquest protocol pràcticament assegurem la viabilitat de la futura residència sociosanitària”

Jaume Dulsat

Després d’haver signat aquest acord, ara s’obre el procediment de licitació de construcció de l’equipament, que és una demanda històrica a Lloret de Mar i que tots els grups municipals fa temps que duen en els seus programes electorals. A més, es complementarà amb 20 places de centre de dia.

La Cursa de Nadal serà virtual i solidària amb la Marató de TV3

El 100% de la recaptació de les inscripcions anirà destinat a la recerca i lluita contra la COVID-19.

El nou reglament de Lloret permetrà la participació directa de veïns i entitats als plens

Aquesta és una de les novetats del Reglament Orgànic Municipal (ROM), aprovat aquest dilluns al ple de l’Ajuntament.

Cinc coreografies de l’acadèmia de ballet Sara Díaz, premiades a l’Argentina

L’escola hi va participar dies enrere, en un certamen que es va fer de manera virtual. Amb més d’un centenar d’escoles de 12 països.
- Publicitat -