24.3 C
Lloret de Mar

Nou pas transcendental per fer realitat el futur sociosanitari de Lloret

L'Ajuntament i la Generalitat han signat un acord aquest matí per garantir 48 places residencials públiques noves al nou centre.

-

Nou pas endavant per fer realitat la futura residència de gent gran de Lloret de Mar. L’Ajuntament i la Generalitat han signat un conveni per garantir 48 places residencials públiques al nou centre sociosanitari de Can Buc.

L’acord compromet la Generalitat a reservar una dotació pressupostària de 1.537.649 euros cada any per garantir aquestes 48 noves places públiques. Actualment Lloret disposa de 16 places públiques i amb la incorporació d’aquestes 48, el municipi comptarà amb un total de 64 places públiques de les 72 que hi haurà en total.

Jaume Dulsat i el conseller, Chakir El Homrani, signen l'acord pressupostari destinat al futur sociosanitari
Jaume Dulsat i el conseller, Chakir El Homrani, signen l’acord pressupostari destinat al futur sociosanitari

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, que ha estat a la vila aquest matí per signar el conveni, apunta que són conscients de la manca que hi ha a Lloret en aquest àmbit i remarca que aquest és un molt bon acord.

“És un exemple de treball fet des de quatre principis que portem temps treballant: la col·laboració, la cooperació, la coresponsabilitat i la subsidianitat”

Chakir El Homrani

L’alcalde, Jaume Dulsat, assegura que aquest conveni és un pas transcendental per poder fer realitat la futura residència.

“Segurament avui és el dia més important en el que portem de legislatura, és gairebé posar una primera pedra, perquè amb aquest protocol pràcticament assegurem la viabilitat de la futura residència sociosanitària”

Jaume Dulsat

Després d’haver signat aquest acord, ara s’obre el procediment de licitació de construcció de l’equipament, que és una demanda històrica a Lloret de Mar i que tots els grups municipals fa temps que duen en els seus programes electorals. A més, es complementarà amb 20 places de centre de dia.

- Publicitat -