24.8 C
Lloret de Mar
Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, en una entrevista amb Nova Ràdio Lloret.

Jaume Dulsat, un dels possibles candidats del PDeCat per Girona

Els altres dos són Jordi Masquef i Albert Piñeira, que comparteixen amb Dulsat l’edat (40 anys), que són o han estat alcaldes dels seus municipis i formen part de la Diputació de Girona.

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, en una entrevista amb Nova Ràdio Lloret.

Darreres Notícies

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar, és un dels possibles candidats a encapçalar la candidatura del PDeCat al Parlament per Girona. Els altres dos són Jordi Masquef i Albert Piñeira, que comparteixen amb Dulsat l’edat (40 anys), que són o han estat alcaldes dels seus municipis i formen part de la Diputació de Girona.

Segons Diari de Girona, els tres noms són els que sonen amb més força com a candidats del partit per Girona. El procés d’elecció començarà el 3 de novembre i la proclamació es farà el dia 30.

Diari de Girona publica avui que Dulsat sembla el més ben posicionat. En declaracions a la nostra emissora, l’alcalde de Lloret assegura però que a data d’avui “no hi ha res fet ni definitiu” i que, a nivell personal, “no ho he valorat”.

Dulsat, en un acte de campanya electoral de l’any passat.

Jaume Dulsat, nascut a Lloret l’any 1980, és l’alcalde des del 2015. En aquest mandat, gràcies a un pacte de Junts amb ERC i quatre regidors no adscrits, que abans havien format part del PSC. És diplomat en Turisme per la UdG i té el Màster en Direcció i Gestió d’Empreses. Més enllà de la política, la seva vida professional ha estat molt vinculada al sector turístic. Ha estat director-gerent de la Fundació Carl Faust de Blanes i professor extern de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar. En aquests moments, a banda d’alcalde de Lloret, forma part de la junta de govern de la Diputació de Girona.

Un cop s’ha constatat que l’exconsellera Àngels Chacón és l’única candidata a les primàries del PDeCAT per Barcelona -amb l’aval d’Artur Mas, Xavier Trias i 150 alcaldies-, el partit iniciarà, a partir del 3 de novembre, el procés per escollir els caps de llista de Girona, Tarragona i Lleida, amb les corresponents assemblees comarcals per decidir quins són els candidats territorials. El 30 de novembre, el PDeCAT proclamarà formalment els candidats de les quatre demarcacions catalanes.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist