Dilluns, 25 gener 2021
6.9 C
Lloret de Mar
La concentració del passat divendres, a la carretera Vila de Tossa.

Nova concentració en contra de l’acomiadament de les plantilles del Monterrey i Roger de Flor

El passat divendres es van reunir unes 200 persones a Lloret per mostrar el seu rebuig a la decisió de les dues empreses.

La concentració del passat divendres, a la carretera Vila de Tossa.

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Nova concentració a Lloret de Mar per denunciar l’acomiadament de més de 100 treballadors dels hotels Monterrey i Roger de Flor. Recordem que el passat divendres es van reunir unes 200 persones per mostrar el seu rebuig a la decisió de les dues empreses. D’una banda, segons CCOO, l’hotel Roger de Flor ha anunciat ja l’acomiadament de 28 persones, mentre que l’hotel Monterrey vol fer el mateix amb 80 treballadors.

En aquest últim cas, el de l’hotel Monterrey, les negociacions encara segueixen endavant. Antonio Ferro (CCOO Girona) explica que s’ha avançat en algunes qüestions amb les reunions dels últims dies, però tornaran a trobar-se amb la propietat de l’empresa aquesta mateixa tarda amb l’objectiu “d’arribar a un principi d’acord“. A més, avisa que no descarten convocar més concentracions si la situació no se soluciona.

Ferro assenyala que l’objectiu de les concentracions és denunciar pràctiques com les que s’estan produint i que tenen una afectació molt gran en els treballadors amb la “pèrdua d’ocupació”.

La concentració, convocada per CCOO, és aquesta tarda, de tres a quatre, al davant de l’Hotel Monterrey. 

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.