Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
Una classe universitària (Blogs UAB)

Obert el període per sol·licitar una beca per a estudis superiors

Els ajuts van dels 300 als 1.000 euros, en funció de la distància amb el centre d’estudis.

Una classe universitària (Blogs UAB)

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Ja s’ha obert el període per enviar sol·licituds per a les beques d’ajuda a alumnes d’estudis superiors que atorga l’Ajuntament de Lloret.

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, explica que es destina a veïns de Lloret de Mar que han de cursar els seus estudis en altres municipis. Els ajuts van dels 300 als 1.000 euros, en funció de la distància amb el centre d’estudis.

Aquests ajuts es van crear fa cinc anys, amb una dotzena de beques. Cada any s’ha incrementat la xifra i el curs passat se’n van atorgar una cinquantena. Aquest any, la intenció és que encara en siguin més, amb un increment de la partida de 10.000 euros. El regidor creu que és important poder donar aquesta ajuda.

“A la nostra ciutat hi ha unes limitacions a l’hora d’estudiar, i els estudis superiors i universitaris per força s’han d’anar a fer fora de Lloret. La intenció de l’Ajuntament és ajudar els estudiants que vulguin seguir amb la seva formació”

Albert Ferràndez

Les bases de les beques es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament, on s’han de presentar també les sol·licituds fins al 31 de gener.

El llistat provisional d’acceptats es publicarà el 9 de març i les reclamacions es podran presentar entre el 10 i el 23 de març. El llistat final de les beques atorgades es publicarà el 4 de maig

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.