Dijous, 25 febrer 2021
9.4 C
Lloret de Mar
El cartell fet pels alumnes (Col·legi Immaculada Concepció)

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

El cartell fet pels alumnes (Col·legi Immaculada Concepció)

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

A tu te’n sobra, a ells els en falta. Amb aquest lema arriba una nova campanya de donació de sang a Lloret de Mar amb la col·laboració dels alumnes de 3r d’ESO del col·legi Immaculada Concepció.

Els estudiants han escollit el lema de la campanya i han dibuixat el cartell. Una d’elles, Giulia Delfabbro, explica que, atesa la situació de pandèmia, han fet la majoria de promoció a través de les xarxes socials.

Els alumnes de 3r d'ESO, que han col·laborat amb la campanya (Col·legi Immaculada Concepció)
Els alumnes de 3r d’ESO, que han col·laborat amb la campanya (Col·legi Immaculada Concepció)

Ella mateixa explica que és important que qui pugui doni sang per ajudar a tothom que en necessita.

“És important donar sang, perquè hi ha moltes persones que necessiten aquesta ajuda i, per tant, si les persones donen sang és més fàcil que es recuperin”

Giulia Delfabbro

I assegura que col·laborar amb la campanya ha estat divertit i els ha permès aprendre moltes coses noves.

Des del Banc de Sang i Teixits es valora de manera molt positiva aquesta col·laboració de l’escola lloretenca, que ja és el tercer any que es du a terme i “la implicació és molt gran”. La promotora del Banc, Meritxell Casacuberta, explica que els alumnes de secundària els ajuden a arribar a persones a qui seria molt complicat arribar sense la seva col·laboració.

“Nosaltres sempre donem voltes sobre els nostres propis donants, però ens costa més arribar al públic en general o ampliar la base de donants; i això ells ho fan molt bé”

Meritxell Casacuberta

Recordem que fan falta un miler de donacions diàries per poder atendre els tractaments de tots els pacients als hospitals i que la xifra òptima és tenir reserves per 10 dies.

Qui vulgui col·laborar amb la campanya a Lloret, ho podrà fer aquest dijous a la tarda, al centre cívic del Rieral, de cinc a nou; o aquest divendres, matí i tarda, al Teatre, de deu a dues i de quatre a vuit. Això sí, atesa la situació de pandèmia i per poder controlar l’aforament, qui vulgui donar sang ha de reservar cita prèvia a la pàgina web del Banc de Sang.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.