10.5 C
Lloret de Mar

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

El cartell fet pels alumnes (Col·legi Immaculada Concepció)
El cartell fet pels alumnes (Col·legi Immaculada Concepció)

Darreres Notícies

A tu te’n sobra, a ells els en falta. Amb aquest lema arriba una nova campanya de donació de sang a Lloret de Mar amb la col·laboració dels alumnes de 3r d’ESO del col·legi Immaculada Concepció.

servicios profesionales jimenez

Els estudiants han escollit el lema de la campanya i han dibuixat el cartell. Una d’elles, Giulia Delfabbro, explica que, atesa la situació de pandèmia, han fet la majoria de promoció a través de les xarxes socials.

Els alumnes de 3r d'ESO, que han col·laborat amb la campanya (Col·legi Immaculada Concepció)
Els alumnes de 3r d’ESO, que han col·laborat amb la campanya (Col·legi Immaculada Concepció)

Ella mateixa explica que és important que qui pugui doni sang per ajudar a tothom que en necessita.

“És important donar sang, perquè hi ha moltes persones que necessiten aquesta ajuda i, per tant, si les persones donen sang és més fàcil que es recuperin”

Giulia Delfabbro

I assegura que col·laborar amb la campanya ha estat divertit i els ha permès aprendre moltes coses noves.

Des del Banc de Sang i Teixits es valora de manera molt positiva aquesta col·laboració de l’escola lloretenca, que ja és el tercer any que es du a terme i “la implicació és molt gran”. La promotora del Banc, Meritxell Casacuberta, explica que els alumnes de secundària els ajuden a arribar a persones a qui seria molt complicat arribar sense la seva col·laboració.

“Nosaltres sempre donem voltes sobre els nostres propis donants, però ens costa més arribar al públic en general o ampliar la base de donants; i això ells ho fan molt bé”

Meritxell Casacuberta

Recordem que fan falta un miler de donacions diàries per poder atendre els tractaments de tots els pacients als hospitals i que la xifra òptima és tenir reserves per 10 dies.

Qui vulgui col·laborar amb la campanya a Lloret, ho podrà fer aquest dijous a la tarda, al centre cívic del Rieral, de cinc a nou; o aquest divendres, matí i tarda, al Teatre, de deu a dues i de quatre a vuit. Això sí, atesa la situació de pandèmia i per poder controlar l’aforament, qui vulgui donar sang ha de reservar cita prèvia a la pàgina web del Banc de Sang.

spot_img

El + Vist