Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Cartell del premi Joan Llaverias.

Obert el termini per participar en el premi Joan Llaverias, de contes infantils amb il·lustracions

El requisit principal és que la història, que ha d’anar adreçada a infants de fins a sis anys, estigui relacionada amb Lloret de Mar.

Cartell del premi Joan Llaverias.

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Ja s’han presentat les bases per participar en la catorzena edició del concurs de contes il·lustrats Joan Llaverias. Com sempre, el requisit és que la història, que ha d’anar adreçada a infants de fins a sis anys, estigui relacionada amb Lloret de Mar.

L’import del premi és de 1.000 euros i el guanyador es donarà a conèixer en la celebració de la Nit de la Cultura. Hi poden participar totes aquelles persones majors de 18 anys, amb obres originals, inèdites i escrites en català que no hagin estat premiades en altres certàmens.

Cartell del premi Joan Llaverias del 2021.

La valoració del jurat tindrà en compte, entre altres, els següents aspectes: que els continguts dels contes s’adeqüin a infants menors de sis anys, que la temàtica estigui relacionada amb Lloret i que hi hagi equilibri i harmonia entre el text i la il·lustració. La resta de condicions es poden consultar a les bases, publicades al web de l’Ajuntament.

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, anima a tothom a crear contes i formar part del concurs. Els interessats en participar en el catorzè premi Joan Llaverias tenen temps de fer-ho fins al 26 de març.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.