Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Un nen, mirant el mapa dels jardins de Santa Clotilde.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Un nen, mirant el mapa dels jardins de Santa Clotilde.

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Oferir experiències o productes per gaudir de la destinació, ja sigui una activitat a l’aire lliure, d’oci, lleure o aprenentatge. Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

L’empresa -especialitzada en aquest segment de mercat i responsable del pla de millora presentat la setmana passada- assenyala que Lloret ja és, ara, un destí molt professional i preparat per acollir visitants que viatgen amb família.

Una familia, visitant Lloret (LLoret Turisme).

Bona part dels allotjaments estan adaptats, després d’haver fet un esforç d’inversió al respecte. La consultora defensa que la destinació ha de fer un pas més: creant experiències o bé productes que complementin l’estada fins al punt de ser un aspecte que marqui la diferència.

Juan Castro, de Castro Consulting, exposa que “hem trobat un destí professionalitzat, amb una bona sintonia entre la part pública i privada, amb un esforç important en adaptar l’oferta al turisme familiar”.

“Lloret ha de fer ara un segon pas per millorar la competitivitat del turisme familiar”

Juan Castro

La consultora també destaca que Lloret aglutina fins a 10 establiments (entre hotels i càmpings) amb oferta ‘splash’ o petits parcs aquàtics al seu interior. L’empresa assegura que una oferta així no és, ni molt menys, habitual en les destinacions turístiques del país.

Nens gaudint de les activitats ‘splash’.

Castro Consulting destaca que el turisme familiar és un mercat molt fidelitzat, que repeteix destí i allotjament quan viatja, i que actualment la tipologia de famílies s’ha ampliat (monoparental, nombrosa, amb adolescents, del mateix sexe, a més de la tradicional) i que aquesta diversitat “és un repte i oportunitat” a la vegada.

Dins del pla de millora de la competitivitat, la primera acció d’aquest 2021 mateix serà la constitució d’una taula de turisme familiar, que inclogui representants del sector públic i del privat; com es fa amb el turisme de congressos i l’esportiu.

Infants, banyant-se a la platja.

Lloret de Mar es va certificar el 2010 com a Destinació de Turisme Familiar i actualment compta amb 24 empreses certificades per l’Agència Catalana de Turisme. Inclouen setze hotels, dos grups d’apartaments, dos càmpings, tres parcs d’oci i un museu.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.