22.9 C
Lloret de Mar
El reconeixement a la cadena lloretenca PdePà.

Reconeixement a PdePà per mantenir el sou íntegre de la plantilla durant l’estat d’alarma

La cadena lloretenca PdePÀ ha estat guardonada en els premis PYME de Girona, per haver mantingut el sou íntegre de la plantilla durant la primera onada de la Covid.

El reconeixement a la cadena lloretenca PdePà.

Darreres Notícies

La cadena lloretenca PdePÀ ha estat guardonada en els premis PYME de Girona, per haver mantingut el sou íntegre de la plantilla durant la primera onada de la Covid i per buscar personal a través de diferents serveis d’ocupació municipals. Els guardons estan atorgats per la Cambra de Comerç de Girona, el Banc Santander i la col·laboració de La Vanguardia.

- Publicitat -

A PdePà li han lliurat un accèssit a la Formació i Ocupació Laboral del 2020. Per part de la cadena, el seu propietari, Nino Gómez, rep el guardó amb molta il·lusió, com una ‘bombolla d’oxigen’. Afegeix que es deu, en part, a la decisió de mantenir la totalitat del sou als 104 treballadors en l’estat d’alarma. Nino Gómez assegura que “va ser una decisió complicada, perquè són molts diners, però que va permetre crear un vincle durant la pandèmia i fer pinya”.

Premi a PdePa 2
Nino Gómez, el propietari de PdePà, amb el guardó.

El reconeixement a PdePà també ve en l’àmbit de la formació. I és que la cadena fa servir els serveis d’ocupació municipals de Lloret, Blanes i Girona –on hi té els locals- per buscar i formar el personal de les cafeteries.

L’objectiu dels premis PYME de Girona és reconèixer les petites i mitjanes empreses que contribueixen a la generació de riquesa i creació de llocs de treball a la demarcació.

spot_img

El + Vist