28.8 C
Lloret de Mar
Pau Freixas en un moment del rodatge (ACN)

Roden una minisèrie de Movistar+ en cales de Lloret i Blanes

La minisèrie, de sis episodis, creada i dirigida per Pau Freixas, s'estrenarà a Movistar+ l'any que ve.

Pau Freixas en un moment del rodatge (ACN)

Darreres Notícies

Lloret de Mar i Blanes són l’escenari d’una nova sèrie de Movistar+. Es tracta de Todos mienten, creada i dirigida per Pau Freixas.  

- Publicitat -

Segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN), el rodatge de la minisèrie es desenvolupa entre Girona, Barcelona i Tarragona i es preveu que s’allargui dotze setmanes. Aquests dies, però, s’han estat enregistrant imatges a Cala Banys de Lloret i a Cala Bona de Blanes. En aquestes escenes, hi han participat part dels protagonistes i també diversos figurants locals.

rodatge 3
Pla general d’un vaixell navegant per la Costa Brava en un moment del rodatge (NRLL)

La sèrie tindrà sis episodis i explicarà com una professora de català serà repudiada per la seva família i amics després que surti a la llum un vídeo sexual d’ella i un dels seus alumnes majors d’edat, Iván, que a més és fill de la seva millor amiga.

La minisèrie es complica quan apareix un dels habitants de la urbanització costanera de Belomonte (on viuen els protagonistes) apareix mort en un penya-segat. La intriga és saber quin dels veïns és i si té cap relació amb el vídeo sexual.

El repartiment el lideren Irene Arcos (‘El Embarcadero’, ‘Vis a Vis’) com a Macarena, Natalia Verbeke (‘El otro lado de la cama’, ‘Doctor Mateo’) com a Ana, el guanyador del Goya Leonardo Sbaraglia (‘Felix’, ‘Dolor y Gloria’) com a Néstor, i Ernesto Alterio (‘Perfectos desconocidos’, ‘Narcos’) com a Diego.

rodatge pau freixas 1
Alguns actors durant el rodatge (ACN)

I el completen Miren Ibarguren (‘Arde Madrid’, ‘Aída’) com a Maite; Juan Diego Botto (‘Martín Hache’, ‘White Lines’, ‘Buena conducta’) com a Sergio; Eva Santolaria (‘Sé quién eres’, ‘Compañeros’) com a Yolanda; Amaia Salamanca (‘Velvet’, ‘Sin tetas no hay paraíso’) com a Sofía; Jorge Bosch (‘Periodistas’, ‘La caza. Monteperdido’) com a Arturo; i els joves Lucas Nabor (‘Skam España’) com a Iván; Carmen Arrufat (‘La Inocencia’) com a Natalia; Berta Castañé (‘La valla’, ‘Com si fos ahir’) com a Lucía, Marc Balaguer (‘Polseres vermelles’, ‘Cites’) com a Óscar i Lu Colomina (‘Com si fos ahir’) com a Iris.

La previsió és estrenar la sèrie a Movistar+ el 2021.

spot_img

El + Vist