20 C
Lloret de Mar
Camí de ronda de Lloret de Mar (Xavier Febrés)., un dels atractius de la destinació.

“Selvatans, ganes de canviar de vistes?”, la nova campanya de Lloret de Mar

Amb aquesta iniciativa, que comença avui, tots els visitants que facin una consumició als restaurants, bars i cafeteries de la vila podran entrar de manera gratuïta als equipaments culturals del Museu Obert de Lloret.

Camí de ronda de Lloret de Mar (Xavier Febrés)., un dels atractius de la destinació.

Darreres Notícies

Lloret de Mar posa en marxa una nova campanya per atraure visitants de la comarca de La Selva. La iniciativa -anomenada “Selvatans, ganes de canviar de vistes?”- vol potenciar l’oferta local, tant d’allotjament, com gastronòmica i de lleure, ara que es permet desplaçar-se per tota la comarca.

Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, convida els veïns de les poblacions selvatanes “perquè descobreixin Lloret, sovint una destinació desconeguda, tot i estar ben a prop“.

Cartell de la campanya de turisme comarcal.

Amb aquesta campanya -que comença aquest divendres- tots els visitants que facin una consumició a qualsevol dels restaurants, bars i cafeteries de la vila podran entrar de manera gratuïta als equipaments culturals del Museu Obert de Lloret (MOLL). Per exemple, el Turó Rodó, el Museu del Mar o els Jardins de Santa Clotilde.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, assenyala que la campanya “tindrà impacte en la gent de la comarca de la Selva, que ja té tirada a venir a les nostres platges”.

“La gent de l’interior de la comarca té ganes de gaudir del mar i dels camins de ronda”

Jaume Dulsat

La regidora de Comerç, Lara Torres, afegeix que la voluntat de la campanya és que “la gent de la comarca conegui millor Lloret”.

L’oferta disponible es pot consultar a la pàgina web de Lloret Turisme, amb propostes d’allotjament, restauració i activitats de lleure. A més, també s’activarà un concurs fotogràfic a Instagram amb l’etiqueta #SelvatansALloret. La millor imatge guanyarà una estada a la vila.

La comarca de La Selva està formada per 34 municipis, que plegats sumen més de 117.000 habitants (segons l’Institut Català d’Estadística de Catalunya, dades del 2020).

spot_img

El + Vist