Dilluns, 25 gener 2021
6.9 C
Lloret de Mar
El Rei Baltasar, aquest matí a les pistes (NRLL)

Els Reis d’Orient ja són a les pistes d’atletisme per saludar els infants de Lloret

La visita de Ses Majestats s'ha adaptat a la situació de pandèmia, però l'alcalde assegura que tenien clar que volien que els infants poguessin veure els Reis.

El Rei Baltasar, aquest matí a les pistes (NRLL)

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Ses Majestats els Reis d’Orient ja són a les pistes d’atletisme de Lloret, on s’hi passaran tot el dia saludant als infants del municipi. La situació de pandèmia ha obligat a adaptar la visita dels Reis, però l’alcalde, Jaume Dulsat, té clar que no volien deixar els infants sense la il·lusió de poder-los saludar.

“ÉS UNA NIT MÀGICA, EN QUÈ ELS INFANTS TENEN TOT EL DRET DEL MÓN A ESTAR IL·LUSIONATS PERQUÈ ELS REIS ELS VINGUIN A VEURE A CASA SEVA”

Jaume Dulsat

Tot i així, es farà amb totes les mesures necessàries, de manera que només es podrà veure a Ses Majestats de lluny i amb invitació prèvia.

Un dels primers infants en saludar els Reis d'Orient (NRLL)
Un dels primers infants en saludar els Reis d’Orient (NRLL)

L’alcalde demana a tothom que mantingui la distància de seguretat amb la resta de persones que no siguin de l’àmbit familiar i que es compleixi estrictament l’horari assignat a l’hora de demanar la invitació.

Ses Majestats seran a les pistes saludant els infants durant tot el dia (NRLL)
Ses Majestats seran a les pistes saludant els infants durant tot el dia (NRLL)

L’alcalde també ha fet la seva carta als Reis.

“Els demano salut i que aquesta vacuna que s’està començant a posar que hi hagi dosis per a tothom i que sigui el suficientment forta i combatent perquè puguem reprendre normalitat”

Jaume Dulsat

La previsió és que Ses Majestats siguin a les pistes d’atletisme fins a les nou de la nit, moment en què es posaran en marxa per començar a fer el repartiment. Recordeu que si voleu rebre regals, haureu d’anar a dormir ben aviat.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.