14.2 C
Lloret de Mar
El carrer Sant Pere, amb les botigues tancades (NRLL)

El més dur serà el tancament del comerç no essencial el cap de setmana, segons l’alcalde

Jaume Dulsat creu que cal estar preparats perquè les restriccions que comencen dijous es podrien allargar més enllà del 17 de gener, tal com està previst per ara.

El carrer Sant Pere, amb les botigues tancades (NRLL)

Darreres Notícies

Hem d’estar preparats per la possibilitat que les restriccions per la Covid-19 s’allarguin més enllà del 17 de gener. Ho alerta l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, que reconeix que tothom sabia que després de les festes nadalenques la situació epidemiològica podia empitjorar molt i caldria aplicar noves mesures.

En aquest sentit, creu que no està clar que el 17 de gener es puguin aixecar totes les restriccions si no es vol fer un pas enrere.

“No tinc la bola de vidre, però sí que crec que el gener no anirà millor que les mesures que ens han plantejat actualment. Per tant, tot em fa pensar que segurament no acabaran aquí”

Jaume Dulsat

La sensació en aquests moments és agredolça, segons l’alcalde, ja que les vacunacions segueixen avançant, però la població haurà de sacrificar-se uns dies més per aconseguir frenar els contagis.

La campanya de vacunació ja ha començat (ICS Girona)
La campanya de vacunació ja ha començat (ICS Girona)

De les mesures anunciades, per a l’alcalde el més dur serà el tancament dels comerços no essencials els caps de setmana.

Recordem que el Procicat ha anunciat que a partir d’aquest dijous, 7 de gener, començarà un pla de xoc fins al 17 de gener. Les principals restriccions són el confinament municipal, el tancament del comerç no essencial els dissabtes i diumenges i el tancament absolut dels gimnasos. De fet, només es podrà practicar esport a l’aire lliure. Per tant, sí que seguiran obertes les pistes de tenis i pàdel i els camps de futbol.

spot_img

El + Vist