Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
El carrer Sant Pere, amb les botigues tancades (NRLL)

El més dur serà el tancament del comerç no essencial el cap de setmana, segons l’alcalde

Jaume Dulsat creu que cal estar preparats perquè les restriccions que comencen dijous es podrien allargar més enllà del 17 de gener, tal com està previst per ara.

El carrer Sant Pere, amb les botigues tancades (NRLL)

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Hem d’estar preparats per la possibilitat que les restriccions per la Covid-19 s’allarguin més enllà del 17 de gener. Ho alerta l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, que reconeix que tothom sabia que després de les festes nadalenques la situació epidemiològica podia empitjorar molt i caldria aplicar noves mesures.

En aquest sentit, creu que no està clar que el 17 de gener es puguin aixecar totes les restriccions si no es vol fer un pas enrere.

“No tinc la bola de vidre, però sí que crec que el gener no anirà millor que les mesures que ens han plantejat actualment. Per tant, tot em fa pensar que segurament no acabaran aquí”

Jaume Dulsat

La sensació en aquests moments és agredolça, segons l’alcalde, ja que les vacunacions segueixen avançant, però la població haurà de sacrificar-se uns dies més per aconseguir frenar els contagis.

La campanya de vacunació ja ha començat (ICS Girona)
La campanya de vacunació ja ha començat (ICS Girona)

De les mesures anunciades, per a l’alcalde el més dur serà el tancament dels comerços no essencials els caps de setmana.

Recordem que el Procicat ha anunciat que a partir d’aquest dijous, 7 de gener, començarà un pla de xoc fins al 17 de gener. Les principals restriccions són el confinament municipal, el tancament del comerç no essencial els dissabtes i diumenges i el tancament absolut dels gimnasos. De fet, només es podrà practicar esport a l’aire lliure. Per tant, sí que seguiran obertes les pistes de tenis i pàdel i els camps de futbol.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica