Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar

Shakespeare, feminisme, reflexions sobre el poder, el racisme o el ‘bullying’ al Teatre de Lloret

La temporada comptarà amb noms destacats com Lola Herrera, Alberto San Juan, Anna Sahun, Imma Colomer, Toti Soler o Gemma Humet.

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Shakespeare, feminisme, reflexions sobre el poder, el racisme o l’assetjament escolar marquen la nova temporada del Teatre de Lloret de Mar. Comença el 12 d’octubre i s’allarga fins al mes de gener, amb noms destacats com Lola Herrera, Alberto San Juan, Anna Sahun, Imma Colomer, Toti Soler o Gemma Humet.

La programació, que suma divuit obres, inclou l’Espai Off, que proposa, entre d’altres, un recorregut itinerant per Lloret, o bé un tribut a Aladdin per al públic més menut de la casa. Tot plegat s’ha presentat aquest dimarts, en què s’han donat a conèixer les dades del primer semestre de l’any. Pel teatre, hi han passat més de 35.500 usuaris, un 70% més que l’any passat. Pel que fa a espectadors teatrals, han fregat els 7.000. Una i altra xifres evidencien el creixement de l’equipament.

Albert Robert, regidor del Teatre, destaca que amb la nova programació volen consolidar i sumar nous públics. Jaume Dulsat, l’alcalde de Lloret, assenyala que el teatre és un “potent element transformador cultural”.

La programació inclou l’obra LA NEGRA, que reflexiona sobre el racisme. Es tracta d’un projecte teatral creat per La Troupe de la Concòrdia, un grup de veïns de Salt i de Girona. La directora és Catalina Lladó.

Les companyies locals també tenen el seu protagonisme a la nova programació. Com la Casa de Cúllar, Casal de l’Obrera, Ja Cobrarem, o bé Muekka, que proposa l’espectacle NO T’HO CALLIS, que busca sacsejar consciències sobre el bullying, tal com ha explicat un dels responsables, Enzo Poblete.

La programació inclou obres professionals, teatre amateur, a més de música, cinema de la mà del cineclub Adler i propostes familiars. El que finalment no tindrà lloc en aquesta temporada és la representació de EL REI LEAR, a causa de la malaltia de l’actor lloretenc Fermí Reixach.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.