Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
La lloretenca arbitrant un partit (Tània Pardo)

Tània Pardo: “Intercanviar experiències amb altres noies àrbitres sempre va bé”

La lloretenca, àrbitre de nivell internacional d'hoquei patins, va participar a una formació de dones àrbitres a Lloret.

La lloretenca arbitrant un partit (Tània Pardo)

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Conviure i conèixer la dinàmica de treball d’àrbitres de nivell internacional d’hoquei patins, així com seguir millorant aspectes individuals. Aquests eren els objectius principals de les jornades de formació de dones àrbitres d’hoquei, que es va dur a terme el cap de setmana passat a la vila, amb motiu de la disputa de la Supercopa d’Espanya.

Tània Pardo
Tània Pardo

Entre les participants hi havia la lloretenca Tània Pardo, de nivell internacional, que va compartir la trobada amb les altres quatre dones àrbitres de l’Estat, procedents de Terrassa, Tarragona, València i Saragossa. Una molt bona oportunitat per intercanviar experiències.

Ara mateix, la Federació Espanyola de Patinatge només compta amb cinc àrbitres femenines d’hoquei patins. Sovint, en arbitrar un partit es troben amb problemes pel fet de ser dones que no es poden tolerar. Però Tània Pardo assegura que cada cop la situació és millor. De fet, ella mateixa la temporada passada va tenir un problema que va acabar amb una sanció per la persona que havia ocasionat el conflicte.

A més, la lloretenca afegeix que amb la resta de companys que són homes mai no ha tingut cap mena de problema, al contrari, hi ha molt bona relació.

Pel que fa al joc, reconeix que és diferent un partit de nois que un de noies, però creu que el joc femení cada cop és més vistós.

Sobre les jornades de formació de Lloret, que es van organitzar a través del projecte Mujer y Patinaje de la Federació Espanyola de Patinatge, també tenien per objectiu ajudar a algunes de les àrbitres a obtenir la categoria nacional i així poder dirigir partits de l’OK Lliga.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.