13 C
Lloret de Mar
L'autor amb el llibre (Domingo Tenorio)

‘Escritos al alba’, el primer llibre de poesia del lloretenc Domingo Tenorio

L’autor parla de les relacions amoroses i, especialment d’aquella persona a la qual tots, en algun moment de la vida, hem estimat en secret.

L'autor amb el llibre (Domingo Tenorio)

Darreres Notícies

L’Ajuntament organitza Lloret Jove amb el Cinema, un passi de curtmetratges locals

Es farà aquest vespre (20 hores) al Teatre i s'hi estrenaran 'MOLLY. The Strange Life of a Contemporary Artist' i el capítol 2 d''El Negocio'.

Gonzalo Silveyra i Christian Rodríguez roden el videoclip de Flowery i James Lover (Diego a ‘La isla de las tentaciones’)

És el nou single de Flowery, titulat 'Descarada'. En menys d'una setmana, ha aconseguit gairebé 300.000 visualitzacions a YouTube.

La Piscina de Lloret ha acollit l’estada de la selecció juvenil de natació d’Eslovènia

El director de la Piscina, Ricard Salinas, destaca que els clubs estrangers tenen moltes ganes de poder venir a entrenar a Lloret, però les restriccions per la pandèmia ho fan complicat.

Sofia Valencia publica el seu segon poemari: ‘Amor, creatividad y alma MERAKI’

És un recull de 57 poemes que ella mateixa explica que són més romàntics que els del primer poemari.

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

El lloretenc Domingo Tenorio ha publicat el seu primer llibre. Es tracta d’un recull de 115 poemes que es titula Escritos al alba (Las cartas que nunca te envié).

Ell mateix explica que és una obra plena de sentiments ocults, il·lusió i esperança. L’autor parla de les relacions amoroses i, especialment d’aquella persona a la qual tots, en algun moment de la vida, hem estimat en secret.

El llibre de Domingo Tenorio (Facebook)
El llibre de Domingo Tenorio (Facebook)

Els poemes d’aquest recull els ha escrit al llarg d’un any, sempre basant-se en experiències personals. Tota la vida li ha agradat molt escriure i ara, gràcies a l’impuls que li ha donat la seva dona, s’ha animat a publicar el seu primer llibre.

Domingo Tenorio ja té a punt un nou llibre, que serà un recull de relats de la vida quotidiana. Tot i així, de moment només té a la venda Escritos al alba. (Las cartas que nunca te envié), que es pot comprar contactant amb ell mateix o a través de la plataforma Amazon.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.