11.6 C
Lloret de Mar

Una Diada marcada per la pandèmia i pel bon temps

Un centenar de puntaires han participat a la 19a edició de la trobada i nou entitats locals han col·laborat amb l'ofrena floral a la Plaça de la Vila.

-

Amb un sol radiant i molta calor, Lloret de Mar ha celebrat una Diada Nacional de Catalunya encara marcada per la pandèmia, però recuperant el gruix dels actes.

Des de les deu del matí, un centenar de puntaires s’han aplegat al passeig Jacint Verdaguer per mostrar les seves creacions. Una trobada que celebrat la 19a edició amb valoracions molt positives.

Les puntaires, a la 19a Trobada de la Diada a Lloret de Mar
Les puntaires, a la 19a Trobada de la Diada a Lloret de Mar

Les puntaires han gaudit de la visita de la presidenta de l’Associació Catalana de Puntaires i presidenta de Cultura Popular Catalana, Rosa Maria Provencio.

Al migdia, els actes institucionals s’han dut a terme a la Plaça de la Vila, on nou entitats locals han fet una ofrena floral per dibuixar la senyera catalana. Són l’associació de veïns El Rieral, el Club Futbol Sala Femení, la Penya Ciclista, el Casal Municipal de la Gent Gran, l’associació Pas a Pas, Òmnium Cultural La Selva marítima, el Club Caiac Lloret de Mar, el Club Rem Santa Cristina en representació de l’Obreria de Santa Cristina i l’associació de veïns Fenals – Santa Clotilde.

Tot seguit, l’alcalde ha llegit el discurs de la Diada i s’ha entonat el Cant dels Segadors, encara sense l’actuació en directe de les corals de la vila.

L'alcalde fent el discurs de la Diada
L’alcalde fent el discurs de la Diada

Jaume Dulsat ha convidat a tothom a celebrar la Diada de tots els catalans.

- Publicitat -