Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Evgenii Liseitsev, or cadet

Vasilii Liseitsev, en infantil, i Evgenii Liseitsev, en cadet, medalla d’or a la Copa Catalana de Judo

Tots dos formen part del Club Judo Nova Unió.

Evgenii Liseitsev, or cadet

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Vasilii Liseitsev, or infantil

El Judo Nova Unió de Lloret de Mar va aconseguir dues medalles d’or a la Copa Catalana de Judo, en les categories infantil i cadet. L’entitat va presentar set judokes infantils, que van superar, com a mínim, el seu primer combat. L’actuació més destacada va ser la de Vasilii Liseitsev, que es va imposar i va aconseguir la medalla d’or en categoria infantil, tal com ha remarcat el president de l’entitat, Marc Dailos.

En categoria cadet, van competir quatre judokes. Entre ells, Evgenii Liseitsev, que també es va fer amb l’or, tot i comptar amb rivals de molt nivell. En cadets també va participar Daniil Oganesyan que tot i completar una bona competició es va haver de conformar amb un cinquè lloc, quan lluitava per aconseguir la medalla de bronze.

La valoració general que fa Dailos dels resultats obtinguts és molt positiva i considera que es demostra el treball diari en les sessions d’entrenament.

La Copa Catalana de Judo, que es va disputar a Barcelona, era la primera prova puntuable del rànquing català de la nova temporada.

Copa Catalana de Judo 2018

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.