16.5 C
Lloret de Mar
Cartell

250 establiments participaran a la Lloret Night Shopping de divendres

Les botigues podran tenir les portes obertes fins a dos quarts d’una de la matinada i al llarg de tot el vespre i nit es duran a terme actuacions musicals.

Cartell

Darreres Notícies

Divendres arriba una nova edició de la Lloret Night Shopping. Les botigues podran tenir les portes obertes fins a dos quarts d’una de la matinada i al llarg de tot el vespre i nit es duran a terme actuacions musicals a diferents punts del centre de la vila.

El president de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, explica que l’objectiu principal de l’esdeveniment no és tant l’increment de vendes, sinó contribuir a la vida social del municipi. Tot i així, els comerços poden aprofitar per fer totes les promocions que vulguin.

La Lloret Night Shopping, on es preveu que participin uns 250 establiments, se celebra aquest divendres a la nit, coincidint amb el primer dia del Lloret Formula Weekend; un cap de setmana farcit d’activitats relacionades amb la Fórmula 1, ja que diumenge es disputa el Gran Premi al Circuit de Catalunya.

El Dia de la Mare

D’altra banda, el president dels comerciants ha comentat que les vendes el Dia de la Mare van anar molt bé. Ho sap gràcies a una enquesta interna que van fer els botiguers. El Dia de la Mare es va celebrar dissabte passat, 2 de maig.

spot_img

El + Vist