5.6 C
Lloret de Mar
Acte de l'entrega del premi del concurs d'Aqualia a l'Adrià Calaf

Adrià Calaf, de l’escola Àngels Alemany, és el guanyador del concurs d’Aqualia

El certamen té per objectiu mostrar el cicle de l’aigua i conscienciar sobre la importància de fer-ne un ús sostenible.

Acte de l'entrega del premi del concurs d'Aqualia a l'Adrià Calaf

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Adrià Calaf, alumne de l’escola Àngels Alemany, és el guanyador del concurs d’Aqualia, adreçat a infants de tercer i quart de primària. El certamen té per objectiu mostrar el cicle de l’aigua i conscienciar sobre la importància de fer-ne un ús sostenible.

El lloretenc, de 9 anys, explica que ha guanyat el concurs amb un dibuix en què ha exposat diferents consells per fer servir l’aigua de manera responsable, per tal de cuidar l’entorn natural. Assegura que, seguint les pautes, podem aconseguir que el planeta sigui un espai net i millor per conviure.

“He posat uns consells, amb dues gotes d’aigua, per poder ensenyar que, si ho fem bé, el planeta estarà net i tots hi podrem conviure”.

Adrià Calaf

Mireia Castro, tutora de quart de primària de l’escola Àngels Alemany, valora de manera molt positiva el treball que han fet els alumnes a través del concurs. Creu que “és una iniciativa molt motivadora” i destaca que la creació de l’Adrià “ha estat molt original”.

En la mateixa línia, el regidor d’Educació, Albert Ferràndez, assenyala que conscienciar els més petits sobre el consum responsable de l’aigua és molt important. A més, celebra que “iniciatives com aquestes arribin a les escoles”.

L’Adrià, explicant el seu treball a la resta de company de classe.

El concurs d’Aqualia té un doble objectiu: donar a conèixer als infants el cicle de l’aigua i aprofundir sobre aspectes relacionats amb el desenvolupament sostenible i la cura del medi ambient, tal com ha assenyalat Marta Ferrer, cap de servei d’Aqualia a Lloret de Mar.

Enguany, Aqualia obre una nova edició del concurs, que s’adreça a nens i nenes de tercer i quart de primària.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.