15.2 C
Lloret de Mar

Albert Robert ja és oficialment el nou alcalde de Lloret

El fins ara primer tinent d’alcalde ha agafat les regnes aquest dimecres, en un ple extraordinari, després que Jaume Dulsat renunciés al càrrec per motius laborals.

-

Albert Robert ja és oficialment el nou alcalde de Lloret. El fins ara primer tinent d’alcalde ha agafat les regnes aquest dimecres, en un ple extraordinari aquest dimecres a la tarda, després que Jaume Dulsat renunciés al càrrec per motius laborals.

“És un dia especial per a mi, assumeixo oficialment el càrrec d’alcalde, em sento molt honorat d’agafar el testimoni d’en Jaume Dulsat, amb qui he treballat intensament els últims vuit anys”

Albert Robert

Amb aquestes paraules, encetava el seu discurs el nou alcalde, visiblement emocionat i orgullós del nou repte. Albert Robert també ha volgut estendre la mà al diàleg a la resta de regidores i regidors.

“La meva plena disposició a dialogar per prendre les millors decisions de què siguem capaços les properes setmanes, la ciutat i cadascun dels veïns s’ho val”

Albert Robert

L’alcalde també ha fet una mirada al futur una mica més llunyà.

“En els pròxims anys, sortiran nous reptes a superar i noves oportunitats per aprofitar; si sumem esforços i implicació, tant del sector públic com del privat, ens en sortirem”

Pel que fa a la resta de portaveus, tots han desitjat una bona etapa com a alcalde a Albert Robert, tot i que també hi ha hagut espai per la crítica, la broma i una mica de campanya electoral.

Al final de la sessió, Albert Robert ha fet entrega d’una reproducció de la Dona Marinera al ja exalcalde Jaume Dulsat, com a agraïment per la seva dedicació a Lloret.

‘Seize Printemps’, la proposta del Cineclub Adler per aquest dijous

Es tracta d'una pel·lícula francesa dirigida per Suzanne Lindon, que arriba al cineclub lloretenc a través de la Filmoxarxa. La sessió, avui a les 20.30 hores, al Teatre.

Lau Gibert, nominada a artista més viral als Premis Can40

Els guardons de Los40 Principals es decideixen amb votació popular a través de la pàgina web dels premis.

Júdit Sánchez presenta els seus contes infantils amb la psicòloga Mònica Cunill

L'acte es farà avui dijous, a les 18.30 hores, a l'altell de Can Gallissà.
- Publicitat -