13.8 C
Lloret de Mar

Albert Vinyals presentarà el seu llibre ‘El consumidor tarat’ a Granollers

L'acte es farà demà divendres, a les 18 hores, a la botiga Barbany, que promou el consum responsable i conscient.

Presentació d'"El consumidor tarat" a la llibreria Laie (Katia Velar).
Presentació d'"El consumidor tarat" a la llibreria Laie (Katia Velar).

Darreres Notícies

Albert Vinyals fa una nova presentació del seu llibre El consumidor tarat. El lloretenc farà l’acte aquest divendres a Granollers. En concret, serà a Barbany, una botiga de roba multimarca fundada el 1895, que promou el consum responsable i conscient.

servicios profesionales jimenez

Vinyals recorda que l’obra fa un recull de les diferents patologies que pateixen les persones en la societat del consum que vivim.

El consumidor tarat és un manual diagnòstic, escrit en to sarcàstic, en el qual descric 29 patologies que podem patir com a consumidors”

Albert Vinyals

El llibre el va publicar fa un parell d’anys i la inspiració li va venir arran d’unes converses amb la seva àvia, que va barrejar amb els seus coneixements en psicologia, psicologia del consum i neuromàrketing.

“Conjugo coneixements com a doctor en Psicologia i professor de Neuromàrketing i psicologia del consumidor, amb converses reals que havia tingut amb la meva àvia i la meva pròpia experiència”

Albert Vinyals

Vinyals pretén, a través de l’humor, fer reflexionar les persones sobre la seva manera de consumir. Unes reflexions interessants sobretot en aquestes dates en què es dispara el consum per les festes nadalenques.

Pel que fa a la campanya de Nadal d’aquest any, Albert Vinyals explica que algunes persones han avançat les compres pel Black Friday; però també hi ha qui vol compensar aquests dos anys tan durs per la pandèmia.

“Com va passar a la crisi del 2008, es compensa comprant molt i, per tant, tot apunta que aquest Nadal poden incrementar bastant les vendes”

Albert Vinyals

Tot i que puguin incrementar-se les vendes, ens trobem amb un problema.

“Hi haurà un increment dels preus que pot fer que molta gent es freni, però estem en una societat de consum polaritzada on hi ha gent que ha estalviat més que mai”

Albert Vinyals

La presentació del llibre El consumidor tarat, d’Albert Vinyals, es farà aquest divendres, a les sis de la tarda, a la botiga Barbany de Granollers.

spot_img

El + Vist