13.9 C
Lloret de Mar
Ple municipal d'aquest dilluns

Aprovada de manera definitiva l’ordenança que regula els habitatges d’ús turístic

La normativa regula la possibilitat de desenvolupar aquesta activitat a Lloret i com hauran de sol·licitar aquestes autoritzacions els ciutadans.

Ple municipal d'aquest dilluns

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

El ple ha aprovat de manera definitiva l’ordenança que regula els habitatges d’ús turístic.

El regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais, ha explicat que la normativa regula la possibilitat de desenvolupar aquesta activitat a Lloret i com hauran de sol·licitar aquestes autoritzacions els ciutadans.  Perquè en quedi clara l’activitat, caldrà que tots els habitatges d’ús turístic tinguin una placa amb la informació necessària a l’exterior.

L’ordenança ja està aprovada de manera definitiva, però fins a final d’any no es podran atorgar noves llicències. Recordem que la moratòria va acabar al desembre, però ara s’està tramitant el pla especial que regula l’activitat a tot el terme municipal. Fins que no estigui enllestit, hi ha una suspensió de llicències. I això es preveu per a finals d’any.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.