4.8 C
Lloret de Mar
Presentació de les jornades

Aquest cap de setmana comencen les jornades gastronòmiques de l’arròs

En aquesta quinzena edició hi participen 27 establiments que ofereixen menús amb preus que van dels 24 als 55 euros.

Presentació de les jornades

Darreres Notícies

A partir d’aquest divendres, primer de maig, Lloret dóna el tret de sortida a les jornades gastronòmiques de l’arròs. 27 establiments s’han apuntat a la iniciativa, amb menús que tenen l’arròs com a plat principal i amb preus que van dels 24 als 55 euros.

En la presentació, feta aquest dimecres a l’espai singular Cala Gran del restaurant el Trull, els organitzadors han subratllat que els objectius són dos: destacar la qualitat de la cuina lloretenca i desestacionalitzar la temporada, amb turisme de proximitat.

Ceci Cekov, president del gremi de restauració, assenyala que, en els menús, els plats tradicionals es combinen amb la gastronomia més creativa.

Els 27 menús ofereixen l’arròs cuinat de totes les maneres –caldós, en cassoleta, palella, socarrat, etc.- i combinat amb peix, marisc, carn, fruita o verdures.

El president del gremi d’hostaleria, Enric Dotras, ha volgut recomanar l’arròs de l’art com a plat típicament lloretenc.

Aquestes seran ja la 15enes jornades de l’arròs, que es consideren totalment consolidades a Lloret de Mar.

L’alcalde, Romà Codina –ahir en la presentació- va voler destacar la qualitat i la diversitat de la gastronomia local amb l’ànècdota següent: “Quan vénen visites a l’alcaldia, quan marxen em pregunten on poden anar a dinar i realment a mi se’m fa difícil perquè realment és molt àmplia l’oferta que hi ha a Lloret i, a més, de molta qualitat”.

Les jornades de l’arròs se serviran a 27 establiments de Lloret de Mar al llarg de tot el mes de maig. Per cada menú, es regalaran entrades als jardins de Santa Clotilde i al casino, així com dues hores gratuïtes als pàrquings municipals.

spot_img

El + Vist