7 C
Lloret de Mar

Avui es posen en marxa dos trams de la platja de Lloret per a gossos

S'ubiquen al tram de la platja del passeig de Sa Caleta i a la Roca d'en Maig, els quals se sumen al tram sud de la platja de Fenals, habilitat des del 16 d'octubre.

Un gos a la platja de Lloret
Un gos a la platja de Lloret

Darreres Notícies

Aquest dimecres s’han habilitat els dos extrems de la platja gran de Lloret de Mar per a gossos. Situats a la part de la platja del passeig de Sa Caleta i al passeig Manel Bernat (darrere de la Roca d’en Maig), sumen més de 5.400 metres quadrats destinats al passeig de gossos a la sorra.

Aquests espais se sumen a la part sud de la platja de Fenals, habilitada per aquests usos des del passat 16 d’octubre (una iniciativa que es duu a terme des del 2018). En tots els casos, el permís s’allarga fins el proper 14 de març -fora de la temporada de platges-, però no són indrets d’ús exclusiu dels propietaris amb els gossos.

El cartell indicatiu de la zona per a gossos
El cartell indicatiu de la zona per a gossos

En aquest sentit, l’Ajuntament demana als amos que respectin les normes de conducta. Cal tenir cura d’ells en tot moment i tenir-los sota control. Pel que fa als gossos considerats potencialment perillosos, han d’anar lligats sempre i dur el morrió posat.

A més, per qüestions d’higiene, també cal recollir els excrements de les mascotes, així com evitar que orinin a la sorra o embrutin el mobiliari de la platja. L’incompliment de les normes de conducta pot comportar sancions de fins a 1.500 euros.

Per tant, des d’avui, 9 de novembre, les dues platges de la destinació permetem l’esbarjo d’aquests animals de companyia en els trams delimitats pels cartells amb la normativa.

spot_img

El + Vist