9.4 C
Lloret de Mar

Bustek Films estrena aquesta setmana el curtmetratge ‘No es tu culpa’

La pel·lícula, que es podrà veure dijous als Cinemes Girona de Barcelona, narra la història d'una adolescent que surt per primera vegada de festa amb les seves amigues i pateix una agressió sexual

El rodatge del curtmetratge (Bustek Films)
El rodatge del curtmetratge (Bustek Films)

Darreres Notícies

No es tu culpa és el títol del curtmetratge que la productora lloretenca Bustek Films estrena aquesta setmana als Cinemes Girona de Barcelona.

És una pel·lícula de ficció que narra la història d’una adolescent que surt per primera vegada de festa amb les seves amigues i pateix una agressió sexual. El responsable de Bustek Films, Christian Rodríguez, és el director del curtmetratge, i també director de fotografia i edició. El guió i idea original, però, és de Paula Mena, que també és la codirectora.  

El rodatge de l’escena de l’agressió sexual (Bustek Films)

Christian Rodríguez reconeix que el curt es basa en un tema molt sensible que ha fet que algunes escenes fossin dures de rodar.

Aquest dijous es podrà veure en una mostra de curtmetratges dels Cinemes Girona de Barcelona i després la intenció és presentar-lo a diferents festivals, entre els quals destaca el Festival de Màlaga.

El cartell de 'No es tu culpa' (Bustek Films)
El cartell de ‘No es tu culpa’ (Bustek Films)

Christian Rodríguez va crear Bustek Films fa cinc anys, centrat sobretot en concerts i videoclips, però amb el temps han ampliat l’equip i s’han obert a projectes més cinematogràfics.

spot_img

El + Vist