9.9 C
Lloret de Mar
Façana de l'hotel Fenals Mar

La cadena Alegria Hotels reobre dos dels hotels clausurats per haver punxat la llum

A més, l'empresa està negociant l'adquisició dels altres dos establiments que també van haver de tancar en descobrir-se les moltes irregularitats que hi havia.

Façana de l'hotel Fenals Mar

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Reobren dos hotels de Lloret que es van clausurar perquè tenien la llum punxada. Han canviat de propietari. Ara hi ha al capdavant la cadena Alegria Hotels, que ha pagat els rebuts pendents al consistori i està negociant l’adquisició dels altres dos establiments que també van haver de tancar en descobrir-se les moltes irregularitats que hi havia.

Parlem d’un dels establiments. L’antic hotel Savoy reobre aquest cap de setmana sota el nom de Fenals Mar i manté la mateixa plantilla d’empleats. L’hotel, situat a prop de la platja de Fenals, ja està ple per a la Setmana Santa i durant el mes d’abril ja hi ha un 71% d’habitacions reservades, tal com ha explicat l’empresari Joan Pascual, en declaracions a l’Agència Catalana de Notícies.

Pascual explica que posar al dia els hotels ha estat una tasca “feixuga” perquè calia refer les connexions de subministraments, fer obres i saldar deutes amb l’Ajuntament per recuperar la llicència d’activitats.

Esborrar l’empremta de Velasco -que gestionava els hotels amb la llum punxada i acumulava deutes milionaris amb l’Ajuntament, entre altres irregularitats- i tornar a guanyar la confiança dels operadors turístics també ha estat un altre dels objectius de l’empresa Alegria Hotels.

Per la seva banda, l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, celebra la reobertura dels hotels i recorda que mantenen intacte el pols amb l’antic gestor, José Luis Velasco, que han sancionat amb multes per valor de 3.300.000 euros.

El setembre passat, l’Ajuntament va fer clausurar els quatre hotels a Lloret. El frau va quedar al descobert després que un incendi a l’hotel Sun Village va obligar a desallotjar 238 persones. El foc va començar en un generador de gasoil que estava en funcionament perquè la companyia subministradora havia tallat la llum a l’establiment, que la tenia punxada del carrer.

Els tancaments van deixar 130 treballadors al carrer i van obligar a reubicar en pocs dies més de 1.500 turistes. Un fet que va perjudicar la imatge turística de la destinació.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.